Produse apicole pentru copii. Cum să le „sprijini” sănătatea celor mici cu miere și alte bunătăți

#Best buys
image

FOTO: fancycrave1/Pixabay.com

Mierea de albine, denumită de unii și „miracolul dulce” al naturii, este de mare ajutor pentru organismul nostru. Este consumată din timpuri foarte vechi. Are proprietăți nutritive și terapeutice atât pentru adulți, cât și pentru copii. În acest articol vă prezentăm câteva dintre cele mai populare produse apicole pentru copii. 

În primul rând, trebuie să știți că mierea de albine poate fi, în cazul copiilor, un excelent înlocuitor pentru produsele din zahăr rafinat. Dacă zahărul îi furnizează copilului doar calorii și atât, mierea de albine vine și cu un aport de minerale și enzime foarte importante pentru organism. 

De exemplu, o linguriță de miere conține în jur de 60 de calorii, aproximativ 15 grame de carbohidrați comprimați în sucroză, glucoză, maltoză și galactoză, un necesar de energie pentru o zi întreagă. Și nu doar atât, cei care caută detalii despre produse apicole pentru copii mai trebuie să știe că în mierea de albine se mai găsesc și potasiu, calciu, fosfor, fier, magneziu, fluor, seleniu, vitamina C sau complex de vitamina B. 

Produse apicole pentru copii. La ce e bună mierea de albine 

Potrivit nutriționiștilor, mierea de albine și alte produse apicole pentru copii întăresc sistemul imunitar. De asemenea, mierea de albine este considerată un „antibiotic natural” cu multe proprietăți antiinflamatorii. Poate ajuta în tratarea răcelilor sau durerilor de gât și pentru a calma tusea. 

Mierea are atât efect laxativ, cât și sedativ, așa poate fi de mare ajutor în cazul în care copilul tău suferă de constipație. „Aurul naturii” are rol de a stimula creșterea și fixează calciul și magneziul în organism.  

image

Există și alte produse apicole pentru copii în afară de mierea de albine. De exemplu, Tonic Junior, un supliment 100% natural care întărește sistemul imunitar, protejează organismul de viroze și infecții, îmbunătățește performanțele fizice și intelectuale, crește nivelul de vitalitate al organismului și stimulează dezvoltarea neuropsihică a copiilor. 

Tonicul Junior este un cocktail natural de vitamine și minerale 100% natural. Reprezintă un mix optim de lăptișor de matcă pur, polen crud, miere crudă, propolis și suc de portocale. 

Alte produse apicole pentru copii

Pe lista de produse apicole pentru copii care aduc multe beneficii se numără și fagurele cu miere. Este unul dintre cele mai pure și mai complexe produse apicole. Poate fi folosit ca un remediu împotriva afecțiunilor respiratorii, anemiilor, asteniei sau problemelor stomacului. Este un amestec de mai multe produse apicole, precum miere de albine, polen, propolis și ceară. De asemenea, mai trebuie precizat și că mierea din fagure conține proprietăți superioare, având un aport mare vitamine, mai ales vitamina A și retino, dar și substanțe active. 

Copiilor li se mai recomandă și consumul de polen crud, pentru că protejează de infecții microbiene, întărește sistemul imunitar, facilitează absorbția de calciu în organism și combate constipația. Polenul crud conține aminoacizi esențiali, minerale, vitamine, enzime și numeroase alte substanțe cu efecte deosebit de importante în menținerea sănătății. 

image

Polenul crud este de real folos în pregătirea și întărirea sistemului imunitar atât pentru copii, cât și pentru adulți. Polenul crud ne poate feri de răceli, viroze și alte afecțiuni ale sistemului respirator.

Mai multe detalii și o ofertă variată de produse apicole pentru copii puteți analiza - LA ACEST LINK.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net