Rău de transport? Soluţiile homeopatice pot fi foarte utile şi de o eficientă deosebită!

Ultima actualizare:

    Soluţiile homeopatice pot fi administrate tuturor grupelor de indivizi
Soluţiile homeopatice pot fi administrate tuturor grupelor de indivizi

Această perioadă a anului şi mai ales, mult aşteptată vacanţă de vară vin alături de o serie de inconveniente pentru o parte dintre noi. Din cauza răului de maşină, de exemplu, o călătorie de aproximativ trei ore se poate transforma în una de cinci – opriri dese, stări de greaţă, vomă, ameţeală.

Odată cu trecerea anilor, simptomele se pot diminua – se ştie că răul de călătorie se manifestă pregnant în rândul copiilor – dar ele nu dispar şi se manifestă la aproape orice vârstă mai ales prin vertij şi greaţă în timpul călătoriilor lungi şi, adesea, ne aflăm în imposibilitatea de a urmări harta dacă maşină este în mers.

De ce apar toate aceste simptome neplăcute? Răul de mişcare apare atunci când canalele semicirculare, mecanismele de echilibru din urechea internă, sunt deranjate. Ochii se obişnuiesc cu mişcarea, dar urechile nu. În formele cele mai blânde, această produce o uşoară jenă sau o durere de cap. În cazurile severe, apar greaţă, transpiraţiile şi vărsăturile, care continuă până încetează mişcarea. Aerul închis, stomacul plin, vederea sau mirosul unui aliment le pot înrăutăţi.

În România se practică destul de facil administrarea de antivomitive, dar există şi soluţii mai blânde şi foarte eficiente care pot fi adoptate de către fiecare dintre noi.

Putem preveni răul de călătorie?

Răspunsul este Da!

Câteva măsuri de precauţie sunt indicate a fi urmate când porneşti într-un voiaj, mai ales dacă ştii că eşti o persoană care suferă de răul de călătorie. Aşadar, evita să iei o masă îmbelşugată înainte de a pleca. Dacă mergi cu maşina, alege locul din faţă, din dreapta şoferului; în cazul în care călătoreşti cu avionul, optează pentru un loc pe aripa, iar în eventualitatea unei călătorii cu vaporul, stai la mijlocul vasului. Unele persoane mestecă puţin ghimbir înainte de a pleca la drum.

Poate fi homeopatia de ajutor?

Răspunsul este Da!

Homeopatia reprezintă şi în această simptomatologie o soluţie de prim ajutor pentru pacient sau consumator prin beneficiile pe care le aduce: eficientă, absenţa sau număr redus de efecte secundare cunoscute şi răspunsul imediat la nevoia pacienţilor pentru un tratament cu medicamente netoxice şi sigure.

Medicamentele homeopatice de prima necesitate se pot administra în timpul călătoriei şi au avantajul că pot preveni simptomele răului de transport dacă se iau în ajunul călătoriei.

Pot administra medicamente homeopatice şi copiilor?

Răspunsul este Da!

Copiii sunt în principiu mai afectaţi decât adulţii. Mai mult de jumătate dintre copiii între 3 şi 12 ani resimt răul de transport atunci când merg cu automobilul (foarte rar la copii sub 2 ani). De asemenea, femeile sunt mai afectate decât bărbaţii.

Soluţiile homeopatice pot fi administrate tuturor grupelor de indivizi, copiilor sub 6 ani dizolvate în puţină apă, femeilor gravide pentru că suşele prezente în aceste medicamente nu prezintă efecte secundare cunoscute şi drept urmare, fără riscuri adverse pe perioada sarcinii. În preventiv: în ajunul şi în ziua călătoriei şi de la primele simptome, persoanelor aflate în tratament polimedicamentos .. De fapt, tuturor ca orice alt medicament homeopatic!

Pentru că aşa-i că Homeopatia este de 3 ori, Da?

În ceea ce priveşte remediile homeopatice, acestea sunt împărţite în funcţie de intensitatea manifestărilor răului de călătorie pe care le experimentezi de regulă, şi dăm doar câteva exemple:

- Cocculus – pentru toate simptomele de rău de mişcare

- Tabacum - când cea mai mică mişcare produce greaţă extremă şi vomă, mai ales dacă eşti ”palid „ şi transpiri din belşug.

- Nux vomica - Greţuri provocate de răul de transport.

Şi pentru că în ultima perioada, sporturile de apă, în special bărcile cu vele sau „sailing-ul” câştigă din ce în ce mai mulţi fani, soluţiile homeopatice sunt prima intenţie a celor care le practică. În funcţie de perioada petrecută pe apă, intensitatea valurilor sau activitatea întreprinsă, medicamentele homeopatice pot fi personalizate cu succes.

Intervenţia medicului este necesară dacă simptomele nu dispar în 24 de ore!

Alegeri prezidențiale 2024

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William la Centerpoints Awards, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Alimente care devin toxice la frigider  Sursa foto shutterstock 1976067755 jpg
brad de craciun jpeg
alimentatie sanatoasa jpeg
Calendar 5 decembrie: 2017   Regele Mihai I, ultimul suveran al României, a murit în Elveția, la vârsta de 96 de ani jpeg
sardinia, italia   freepik jpg
depozite bancare jpg
reginele romaniei jpg
Târgul de Crăciun Timișoara 2023
image
actualitate.net
image
actualitate.net