Scapă de ameţeli cu ulei de lavandă

Ultima actualizare:

    Consumul de lichide ne poate ajuta să rezolvăm problema ameţelilor.
Consumul de lichide ne poate ajuta să rezolvăm problema ameţelilor.

Eşti ameţit? Ai senzaţia că nu te poţi ţine pe picioare! Apelează la câteva remedii simple. Specialistul Click!, Ştefan Puşcă, îţi dă câteva sfaturi preţioase.

Consumul de lichide ne poate ajuta să rezolvăm problema ameţelilor. Trebuie să bem ceva mai multă apă şi sucuri naturale de fructe. Băuturile îndulcite trebuie evitate.

Un amestec de câte o linguriţă de miere cu una de oţet de mere consumat imediat după masa de dimineaţă ajută substanţial în ameliorarea stărilor de ameţeală.

Consumul zilnic de iaurt va avea efecte foarte bune, în special atunci când este amestecat cu coji de fructe sau seminţe decojite cum ar fi cele de dovleac şi floarea-soarelui.

Luaţi două linguri de grâu, 10-12 migdale, şi câteva seminţe de dovleac şi amestecaţi în puţină apă lăsând amestecul să stea pentru câteva ore în vas.

Apoi pisaţi-le fin până obţineţi o pastă la care adăugaţi câteva cuişoare. Fierbeţi acest amestec în lapte şi apoi consumaţi-l în câteva zile.

Masajul are efecte de scădere a tensiunilor din organism şi a stresului, îmbunătăţind circulaţia sângelui în toate părţile corpului. Un masaj cu ulei de lavandă ajută foarte mult în înlăturarea stărilor de ameţeală.

Câteva exerciţii simple au, de asemenea, rezultate foarte bune în combaterea ameţelilor. Rotiţi-vă lent globii oculari în ambele direcţii şi apoi capul în sens orar şi antiorar.

Clipiţi apoi rapid de mai multe ori. Exersaţi şi mersul cu ochii închişi pe distanţe scurte în zone fără obstacole. Repetând acest complex de exerciţii de trei ori pe zi, în scurt timp veţi observa îmbunătăţiri considerabile.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net