Scapă de febră musculară cu ghimbir

simeon stalpnicul png
Ghimbirul reduce inflamaţiile articulaţiilor, fiind recomandat adesea în artrită reumatoidă.www.clicksanatate.ro

Inflamația este alarma pe care organismul o dă când ești ținta unei posibile îmbolnăviri. Ei bine, plantele te pot ajuta la ameliorarea durerii și la reducerea inflamației.

Boala inflamatorie se referă la prezența inflamației care poate afecta majoritatea organelor și țesuturilor corpului uman: sistemul digestiv, sistemul nervos, pielea , articulațiile.

Inflamațiile pot apărea ca rezultat al febrei, gutei, virusurilor, oboselii cronice, a diverselor răni, iar în unele cazuri apar ca urmare a osteoporozei sau a artritei. Cele mai frecvente inflamații apar la nivelul articulațiilor din cauza bolilor reumatice, care se manifestă cel mai des prin dureri de spate sau prin îngreunarea și limitarea mișcărilor.

Ghimbirul te scapă de febra musculară

Este un anti-inflamator și anti-reumatic recunoscut. Reduce inflamaţiile articulaţiilor, fiind recomandat adesea în artrită reumatoidă. O cană de ceai de ghimbir după ce ai depus efort fizic te ajută să eviți apariția febrei muscular și a durerilor de încheieturi.

Decoctul se prepară din 10 g de rădăcină proaspătă de ghimbir, rasă, la 250 ml de apă clocotită. Se lasă la fiert 10 minute. Se îndulcește cu miere și se beau 2 căni pe zi. În cazul inflamațiilor locale, de tipul luxatiilor, compresele cu ghimbir fac minuni.Află pe Clicksanatate.ro ce alte remedii naturiste combat inflamația și durerea!

Un test rapid îți arată dacă durerea e cauzată de spondilită

Copilul are autism sau nu?

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cub radu mirica animat gif
cristian tudor popescu arșinel png
FotoJet (1) jpg
woman 4214744 1920 jpg
visarion alexa
prodan (2) jpg
andreea marin si cove jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Mircea Geoană Foto Captura video FB
image
image
image
image
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta
Louis Mountbatten foto wikipedia jpg
3 cafea shutterstock 1928433047 jpg jpeg
copii sechestrati