Scapă de toxine cu uleiuri speciale!

Terapiile cu ulei cald asigură hrănirea profundă a ţesuturilor, hidratarea şi elasticizarea ce permite eliminarea toxinelor, reglează fluxul limfatic, fortifică digestia şi musculatura, întăreşte şi menţine flexibilitatea articulară. Se folosesc uleiurile de migdale, susan sau nucă încălzite la temperatura corpului, sau uleiurile ozonizate cum este Shiropichu Oil.

Terapia nazală

Elimină toxinele din zona capului: sinusuri, nas, gât, urechi şi creier.

Administrare:  Doza este 3-7 picături în fiecare nară, seara cu o oră înainte de culcare. Se face în prealabil oleaţia şi încălzirea capului (masaj facial cu ulei cald timp de 5-10 minute). Se apleacă foarte mult capul pe spate astfel ca nările să fie orientate în sus, pentru ca uleiul să pătrundă adânc în sinusuri. Se pun 2-3 picături în fiecare nară, se aşteaptă 3 minute în poziţia culcat pe spate, apoi se suflă cu putere nasul pentru a elimina secreţiile care au fost dizolvate de ulei. Se elimină de asemenea mucusul din gât şi se curăţă secreţiile cu un serveţel.La nevoie (dacă secreţiile sunt mai abundente sau întărite), se pun din nou 3-4 picături de ulei în fiecare nară şi se repetă procedurile de curăţare. La sfârşit te odihneşti cel puţin 15 minute.

Indicaţii: dureri de cap sau de urechi, sinuzită, insomnie, afecţiuni ORL, dereglări hormonale, scădere a memoriei, prevenirea afecţiunilor oculare, pentru echilibrarea, hrănirea şi reîntinerirea sistemului nervos, îmbunătăţirea vocii, căderea sau albirea părului, afecţiuni neurologice şi mentale.

Măsuri speciale:  după tratament trebuie să rămâi într-un loc fără curenţi de aer, fără temperaturi care să producă discomfort şi menţine autocontrolul mental şi emoţional. Nu este indicat să fie administrată imediat după baie şi nici la mai puţin de 2 ore înainte sau după o masă importantă.

Ulei de susan cu plante medicinale

„Anu taila” e un preparat special pentru terapia nazală, utilizat pentru a elimina depunerile reziduale din creier, sinusuri, nas, gât, ochi şi urechi. “Nasya” e terapia nazală cu astfel de uleiuri speciale.

E o terapie panchakarma complexă, cu aplicaţii variate. Acţiuni: elimină toxinele din zona capului, curăţă canalele nazale, auditive şi tonifică laringele şi sinusurile. Indicaţii: sinuzită cronică, nas înfundat, rinită cronică, otită, etmoidită, dureri de cap, acufene, insomnie, scăderea memoriei, dar aplicaţiile sunt mult mai variate, cu efecte deosebite în afecţiuni ca neurastenia şi epilepsia.

Administrare:  Doza 3-7 picături în fiecare nară, seara cu o oră înainte de culcare.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub claudia pavel cream png
Jorge la Survivor (1) jpg
cub mircea bravo png
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 3 februarie sfantul simeon doxologia jpeg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
rate marite jpg
fototapet steag sua 15514 jpg
16x9   theodor andrei jpg
guineea jpg