Secretul unui tonus bun, dezvăluit de Prof. Dr. Vlad Ciurea! Obiceiul care te ține sănătos, indiferent de vârstă

Prof. Dr. Vlad Ciurea a dezvăluit rețeta pentru un tonus bun. Este vorba despre câteva obiceiuri importante care reușesc să ne țină sănătoși.

Vlad Ciurea Foto Captură YouTube jpg

Într-un interviu exclusiv pentru Adevărul, Prof. Dr. Vlad Ciurea a dezvăluit secretul pentru un tonus bun. Îndrăgitul medic a mărturisit că obiceiurile sănătoase și o gândire pozitivă, sunt rețeta ideală pentru a ne menține în formă și sănătoși, indiferent de vârstă!

Eu trebuie să fiu convins de ceea ce trebuie să fac, eu sunt convins de mine. În 1935 s-a născut ultimul Dalai Lama, care a spus că toată puterea se află în creier, aici este totul. Puterea minţii este cea mai importantă, ea este cea care te împinge înainte. Am un grup de studenţi împreună cu care am studiat acest fenomen – cei care nu ştiu exact, în fruntea noastră este lobul prefrontal, acesta îţi dă energia să mergi înainte, nu cafeaua multă, nu Coca Cola, ci trezitul de dimineaţă, odihna de peste noapte, o alimentaţie corespunzătoare, gânditul pozitiv, zâmbetul, acestea te împing înainte. Lobul reenergizează organismul şi de acolo pleacă totul”, a spus medicul pentru Adevărul. 

vlad ciurea

Cum reușesc medicii să se apropie de pacienți

Totuși, în momentul în care corpul cedează și este nevoie de intervenția medicilor, Prof. Dr. Alexandru Vlad Ciurea, medic primar neurochirurgie şi director ştiinţific al Spitalului Clinic SANADOR, îndeamnă oamenii să aibă încredere în sistemul medical din țara noastră, pentru că ne ridicăm la standardele impuse. Pe lângă medicii extrem de bine pregătiți, spitalele din centrele universitare reușesc să țină pasul cu evoluția tehnologică. România oferă medici deosebiți, iar exemplul constă în faptul că „noi am umplut străinătatea de doctori buni, de chirurgi foarte buni, de cercetători foarte buni”, a spus Prof. Dr. Vlad Ciurea pentru sursa citată. Totuși, problemele apar în momentul în care pacientul își dorește să discute de boala pe care o are, însă medicul doar se uită peste analize și oferă rețeta. Recunoscutul medic spune că un cadru medical trebuie să câștige încrederea pacientului, pentru că doar așa nu va mai pleca de la el, iar asta se poate face prin două lucruri extrem de importante, prin discuție și empatie: „Prin empatie şi discuţie câştigi încredere, se apropie de pacient medicii”, a mai adăugat Prof. Dr. Vlad Ciurea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
statie de metrou pixabay jpg
fabrica pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net