Semin╚Ťele de grapefruit, cel mai puternic antibiotic din lume

29 noiembrie 2016
simeon stalpnicul png
La ora actual─â, extractul din semin╚Ťele de grapefruit este considerat cel mai puternic antibiot Sursa foto: lataifas.ro

De-a lungul deceniilor, extractul din s├ómburi de grapefruit a fost folosit ca un preparat natural ╚Öi eficient, cu efect antimicotic ╚Öi antibacterian. Preparatul, care con╚Ťine bioflavonoide, glucozid├ú, vitamina C este benefic pentru digestie ╚Öi ajut─â la combaterea infec╚Ťiilor bacteriene sau virale ale c─âilor respiratorii superioare.

Din cercet─ârile medicale actuale, complexul de substan╚Ťe, extras din semin╚Ťele de grapefruit, este apreciat ca fiind  cel mai puternic antibiotic din lume,  deoarece produsul  distruge mai bine de 800 de tulpini  de bacterii , chiar ╚Öi unele  bacterii rezistente la antibioticele de sintez─â.  

Extractul glicerinat se ob╚Ťine prin folosirea unui amestec de glicerin─â, alcool ╚Öi ap─â care dizolv─â  toate tipurile  de substan╚Ťe active prezente ├«n semin╚Ťele de grapefruit. Extractul ob╚Ťinut este un lichid  de culoare portocalie, cu o arom─â pl─âcut─â de citrice ╚Öi un puternic efect antiviral,  antibiotic ╚Öi antifungic.    

Preparatul din semin╚Ťe de grapefruit este  indicat ├«n tratamentul a  numeroase probleme grave de  s─ân─âtate ╚Öi poate fi utilizat at├ót intern, c├ót ╚Öi extern.

Pentru uz intern, produsul este recomandat ├«n tratamentul a zeci de boli, printre care: calculi renali, infec╚Ťii urinare ( E-coli ╚Öi stafilococul auriu), r─âceal─â, grip─â, tahicardie, ischemie cardiac─â ( boala coronarian─â), bron╚Öit─â, tuberculoz─â, laringit─â, amigdalit─â, toxiinfec╚Ťii alimentare, enterocolit─â, adjuvant ├«n HIV, diaree, dizenterie, colite, acne, eczeme, cistit─â, sindromul oboselii cronice, incontinen╚Ť─â urinar─â, gingivite, c─âderea p─ârului , m─âtrea╚Ťa, hepatita viral─â.Pentru uz extern, extractul din semin╚Ťe de grapefruit ╚Öi-a dovedit eficien╚Ťa ├«n afec╚Ťiuni ale pielii ╚Öi ale unghiilor, ├«n micoze vaginale, afte bucale, herpes genital, negi.   

Interdic╚Ťie:

Speciali╚Ötii nu recomand├ú utilizarea produsului de c─âtre persoanele alergice la citrice! 

kate middleton 4 jpg
cub lili sandu animat gif
cub adrian alexandrov png
vangelis afp jpg
BeFunky collage (18) jpg
anna lesko
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Arde cruci╚Ö─âtorul de rachete Moskva, cea mai important─â nav─â rus─â din Marea Neagr─â/ Ucrainenii sus╚Ťin c─â au lovit nava cu dou─â rachete, ru╚Öii spun c─â a existat doar un incendiu la bord jpeg
mc donalds jpeg
allergy g3d6759da5 1920 jpg
kate middleton 4 jpg
Ma╚Öin─â de Poli╚Ťie din Germania jpeg
politia locala jpeg