Semințele de grapefruit, cel mai puternic antibiotic din lume

simeon stalpnicul png
La ora actuală, extractul din semințele de grapefruit este considerat cel mai puternic antibiot Sursa foto: lataifas.ro

De-a lungul deceniilor, extractul din sâmburi de grapefruit a fost folosit ca un preparat natural și eficient, cu efect antimicotic și antibacterian. Preparatul, care conține bioflavonoide, glucozidã, vitamina C este benefic pentru digestie și ajută la combaterea infecțiilor bacteriene sau virale ale căilor respiratorii superioare.

Din cercetările medicale actuale, complexul de substanțe, extras din semințele de grapefruit, este apreciat ca fiind  cel mai puternic antibiotic din lume,  deoarece produsul  distruge mai bine de 800 de tulpini  de bacterii , chiar și unele  bacterii rezistente la antibioticele de sinteză.  

Extractul glicerinat se obține prin folosirea unui amestec de glicerină, alcool și apă care dizolvă  toate tipurile  de substanțe active prezente în semințele de grapefruit. Extractul obținut este un lichid  de culoare portocalie, cu o aromă plăcută de citrice și un puternic efect antiviral,  antibiotic și antifungic.    

Preparatul din semințe de grapefruit este  indicat în tratamentul a  numeroase probleme grave de  sănătate și poate fi utilizat atât intern, cât și extern.

Pentru uz intern, produsul este recomandat în tratamentul a zeci de boli, printre care: calculi renali, infecții urinare ( E-coli și stafilococul auriu), răceală, gripă, tahicardie, ischemie cardiacă ( boala coronariană), bronșită, tuberculoză, laringită, amigdalită, toxiinfecții alimentare, enterocolită, adjuvant în HIV, diaree, dizenterie, colite, acne, eczeme, cistită, sindromul oboselii cronice, incontinență urinară, gingivite, căderea părului , mătreața, hepatita virală.Pentru uz extern, extractul din semințe de grapefruit și-a dovedit eficiența în afecțiuni ale pielii și ale unghiilor, în micoze vaginale, afte bucale, herpes genital, negi.   

Interdicție:

Specialiștii nu recomandã utilizarea produsului de către persoanele alergice la citrice! 

meghan markle harry regina jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
meghan markle harry regina jpeg
iulia albu
SUA iau în considerare mai multe scenarii privind escaladarea războiului FOTO SHUTTERSTOCK
Consulatul Onorific al Belgiei la Timișoara FOTO Ștefan Both
image
image
image
image
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta