Servicii medicale foarte performante, cu abonamentele SANADOR

Conform Organizației Mondiale a Sănătății, aproximativ 80% din bolile cronice pot fi prevenite, principalii factori de îmbolnăvire fiind dieta dezechilibrată, lipsa activității fizice și fumatul. Un stil de viață echilibrat, completat de investigații și analize medicale periodice, poate ajuta la prevenirea și tratarea în stadii incipiente a unor boli grave și amenințătoare de viață, înainte de apariția oricăror complicații.

image

Abonamentele medicale SANADOR pun accentul pe prevenirea îmbolnăvirilor, calitatea ridicată a serviciilor și tratamentul prompt al afecțiunilor. Abonamentele sunt destinate atât persoanelor fizice, adulți și copii, cât și companiilor, ca beneficii pentru angajați, și pot fi personalizate în funcție de buget și de necesități.

Alege să ai grijă de sănătatea ta și a familiei tale cu ajutorul specialiștilor de la SANADOR și ai acces la:

Asistență medicală nonstop prin intermediul Compartimentului de Primiri Urgențe adulți și copii, singurul din sistemul privat. La SANADOR pot fi tratate urgențe la adulți și copii, având acces permanent la toate investigațiile imagistice (RMN, CT, radiologie digitală, ecografii de orice tip), analize medicale, dar și consulturi interdisciplinare asigurate 24h/24 de 21 linii de gardă, disponibile nonstop. SANADOR dispune de flotă proprie de ambulanțe echipate la cele mai înalte standarde.

Servicii medicale de înaltă performanță, în toate locațiile SANADOR, pentru o gamă extinsă de specialități medicale, asigurate de peste 1.500 de medici foarte bine pregătiți, cu rezultate de succes și experiență vastă.

Investigații diagnostice și tratamente realizate cu cele mai avansate tehnologii medicale, cu echipamente ultraperformante, de ultimă generație.

Reduceri de preț pentru investigații, intervenții și spitalizare efectuate la Spitalul Clinic SANADOR, cel mai mare spital generalist privat din România, și la Centrul Oncologic SANADOR, cel mai complex centru integrat de servicii medicale oncologice din sistemul privat.

Soluții personalizate și suport oferite de consilierul dedicat.

Promptitudine: fiecare programare este făcută pe primul loc disponibil și oferă acces în toate clinicile SANADOR.

Un centru internațional de vaccinări acreditat de Ministerul Sănătății. SANADOR este centru internațional de vaccinări acreditat de Ministerul Sănătății. Aici poți beneficia de consultanță și vaccinuri specifice, pentru călătorii sigure din punct de vedere medical.

Află mai multe detalii despre cum poți încheia un abonament medical SANADOR prin apel la 021.9699, Call Center disponibil nonstop, sau accesează pagina de aici.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net