Servicii medicale foarte performante, cu abonamentele SANADOR

Conform Organizației Mondiale a Sănătății, aproximativ 80% din bolile cronice pot fi prevenite, principalii factori de îmbolnăvire fiind dieta dezechilibrată, lipsa activității fizice și fumatul. Un stil de viață echilibrat, completat de investigații și analize medicale periodice, poate ajuta la prevenirea și tratarea în stadii incipiente a unor boli grave și amenințătoare de viață, înainte de apariția oricăror complicații.

image

Abonamentele medicale SANADOR pun accentul pe prevenirea îmbolnăvirilor, calitatea ridicată a serviciilor și tratamentul prompt al afecțiunilor. Abonamentele sunt destinate atât persoanelor fizice, adulți și copii, cât și companiilor, ca beneficii pentru angajați, și pot fi personalizate în funcție de buget și de necesități.

Alege să ai grijă de sănătatea ta și a familiei tale cu ajutorul specialiștilor de la SANADOR și ai acces la:

Asistență medicală nonstop prin intermediul Compartimentului de Primiri Urgențe adulți și copii, singurul din sistemul privat. La SANADOR pot fi tratate urgențe la adulți și copii, având acces permanent la toate investigațiile imagistice (RMN, CT, radiologie digitală, ecografii de orice tip), analize medicale, dar și consulturi interdisciplinare asigurate 24h/24 de 21 linii de gardă, disponibile nonstop. SANADOR dispune de flotă proprie de ambulanțe echipate la cele mai înalte standarde.

Servicii medicale de înaltă performanță, în toate locațiile SANADOR, pentru o gamă extinsă de specialități medicale, asigurate de peste 1.500 de medici foarte bine pregătiți, cu rezultate de succes și experiență vastă.

Investigații diagnostice și tratamente realizate cu cele mai avansate tehnologii medicale, cu echipamente ultraperformante, de ultimă generație.

Reduceri de preț pentru investigații, intervenții și spitalizare efectuate la Spitalul Clinic SANADOR, cel mai mare spital generalist privat din România, și la Centrul Oncologic SANADOR, cel mai complex centru integrat de servicii medicale oncologice din sistemul privat.

Soluții personalizate și suport oferite de consilierul dedicat.

Promptitudine: fiecare programare este făcută pe primul loc disponibil și oferă acces în toate clinicile SANADOR.

Un centru internațional de vaccinări acreditat de Ministerul Sănătății. SANADOR este centru internațional de vaccinări acreditat de Ministerul Sănătății. Aici poți beneficia de consultanță și vaccinuri specifice, pentru călătorii sigure din punct de vedere medical.

Află mai multe detalii despre cum poți încheia un abonament medical SANADOR prin apel la 021.9699, Call Center disponibil nonstop, sau accesează pagina de aici.

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
viorel lis si oana lis
Alice Peneacă  (bust natural)  Fotomodelul are probabil  cei mai frumoşi sâni  din showbiz, iar marile  firme de lenjerie intimă  se bat pe ea  Alice are  contract cu Guess jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
h 54781399 jpg
Liz Truss FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
calendar ortodox 2021 06 octombrie toma de gabriel toma chituc jpeg
NASA (sursa FOTO captura video CNET Highlights)
ffsdf jpg
Analizaţi ofertele de pe piaţă,  ca să nu plătiţi în plus pentru facturi! jpeg
Rudel Obreja