Sfecla şi morcovii te scapă de anemie
O persoană anemică este adesea palidă şi slăbită, simte că nu mai poate respira sau că leşină.
Iată cu ce se poate trata această afecţiune:
Sucul din sfeclă roşie şi coacăze negre este unul dintre cele mai bune remedii contra anemiei.
Amestecaţi 2 pahare cu suc de sfeclă roşie cu un pahar cu suc de coacăze negre.
Îndulciţi cu miere după gust şi turnaţi băutura într-o sticlă cu dop. Agitaţi recipientul, apoi introduceţi-l în frigider.
Băutura din morcovi şi mere este, la fel ca şi sucul de mai sus, foarte utilă în anemie.
Amestecaţi într-un vas 2 pahare cu suc de morcovi cu un pahar şi jumătate cu suc de mere.
Îndulciţi cu miere după gust, amestecaţi bine şi introduceţi la frigider.
Băutura din grepfrut, morcovi şi cătină. 2 pahare cu suc de morcovi se amestecă cu un pahar cu suc de grepfrut şi o jumătate de pahar de suc de cătină.
Adăugaţi miere pentru a îndulci băutura.