Slăbeşte cu legume de toamnă!

Toamna reprezintă anotimpul fructelor şi legumelor proaspete. Dacă vă gândiţi să deveniţi vegetarian, acesta este cel mai potrivit moment. Avantajele regimului lacto-vegetarian sunt numeroase.

În primul rând, veţi reuşi să faceţi faţă mai bine schimbării de anotimp şi disconfortului provocat de vremea capricioasă.

Veţi deborda de vitalitate şi energie, veţi avea un sistem digestiv mai sănătos, veţi observa că gândiţi mai limpede, iar pielea dumneavoastră va fi mai luminoasă şi strălucitoare.

În plus, dacă vă doriţi să scăpaţi de cele câteva kilograme acumulate în vacanţă, o dietă bazată pe fructe şi legume ar putea fi o soluţie.

Este posibil ca în primele zile să aveţi nevoie de o cantitate mai mare de hrană vegetală, ca să vă simţiţi sătul, mai ales dacă sunteţi obişnuit cu starea de greutate ce apare după o masă cu multă carne.

Nu trebuie să vă faceţi griji că nu veţi putea renunţa la mâncărurile pe bază de carne pentru că vă place gustul cărnii. Din soia, din făină de grâu integrală sau din dovlecei se pot obţine câteva preparate în măsură să vă „păcălească" papilele gustative.

Trei soluţii vegetariene

Pateu din soia boabe

Ingrediente: o cană cu soia boabe, o rădăcină mică de pătrunjel, un morcov, 2 cepe tocate mărunt, o jumătate de linguriţă sare, 4 linguri ulei, o jumătate de linguriţă ienibahar, o jumătate de linguriţă boia de ardei dulce.

Află mai multe pe clicksanatate.ro

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
zanni
Ruxi și cristi mitrea
tudor chirila 2 jpg
img (3) jpg
BeFunky collage (26) jpg
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
Alin Cocos și Monica Orlanda
MIG-21 Lancer
Nicusor
image
image
image
image
Angajaţii de la vulcanizare au deja primii  clienţi, dar se pregătesc de valul ce urmează  jpeg
repartitoare jpeg
telefon volan jpeg
whatsapp  pixabay
calendar ortodox 2021 05 octombrie sf misail daniil turnu jpeg
pexels karolina grabowska 6919956 jpg