Soluţii naturale pentru petele brune

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Când descoperi pete maronii pe piele, te gândeşti automat că sunt semne de bătrâneţe. În realitate, problema poate avea diverse cauze, vârsta fiind doar una dintre ele. Scapă de inesteticele semne cu ajutorul soluţiilor naturale prezentate în noul număr al revistei „Click! pentru femei“!

Miere şi iaurt

Amestecă în părţi egale miere cu iaurt degresat. Aplică pe pielea curată şi lasă să acţioneze 15-20 de minute. Clăteşte cu apă călduţă. Repetă procedeul de două ori pe zi.

Lapte bătut

Acidul lactic ajută la uniformizarea culorii pielii. Aplică o cantitate mică de lapte bătut pe zonele afectate şi lasă să acţioneze aproximativ 15 minute. Clăteşte cu apă călduţă. În caz de exces de sebum, poţi amesteca laptele cu câteva picături de zeamă de lămâie. Totodată, îl poţi combina cu o parte egală de suc de roşii. Repetă procedura de 2 ori pe zi, pentru efecte rapide.

Pastă de năut şi susan

Prepară o mască dintr-o mână de năut fiert şi o linguriţă de pastă de susan. Dă ingredientele la blender, până la omogenizare. Adaugă o linguriţă de apă, dacă ţi se pare că a ieşit compoziţia prea groasă. Aplică pe zonele cu probleme sau pe toată faţa şi las-o să acţioneze 30 de minute, până când începe să se usuce. Clăteşte cu apă călduţă.

Gel de aloe vera

Atenuează semnele bătrâneţii şi hidratează pielea intens, lasând-o netedă şi catifelată. Masează pielea cu puţin gel de aloe vera şi aşteaptă până se usucă. Repetă zilnic.

Ulei de ricin

Masează delicat pielea cu puţin ulei de ricin, până se absoarbe în totalitate. Îndepărtează excesul cu un prosop moale curat sau tamponând uşor cu o dischetă de bumbac. Repetă procedeul de 2 ori pe zi. 

Cartofi

Curăţă un cartof şi dă-l prin răzătoare, storcând apoi bine zeama din el. Combină lichidul cu o jumătate de  linguriţă de zeamă de lămâie şi o jumătate de linguriţă de miere. Aplică amestecul pe zonele afectate şi lasă-l să acţioneze 20 de minute, înainte de a clăti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistem de rachete patriot al armatei germane profimedia 0773167857 jpg
image
image
image
image
image
image
Bucureștiul VEchi jpg
rosii tomate istock jpg
3 cu sau pe scut 300 jpg jpeg
Printesa Diana  jpg
baza jos elefanti 1 jpg
front masini 1 jpg
Prințul William  foto   GettyImages jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net