S.O.S tensiune mică! Ai nevoie de aceste remedii!

Ultima actualizare:

    Şi consumul de migdale, dar nu mai mult de 30 de grame pe zi, contribuie la reglarea tensiunii arteriale.www.clicksanatate.ro
Şi consumul de migdale, dar nu mai mult de 30 de grame pe zi, contribuie la reglarea tensiunii arteriale.www.clicksanatate.ro

Atunci când ai tensiune mai mică decât 90/60 se instalează hipotensiunea arterială. Îţi dă simptome precum stare de leşin, vedere înceţoştă, dureri de cap, ameţeli, slăbiciune. Reemediile naturale îţi sunt de ajutor.

1.Ceai de urzică

Urzicile sunt indicate persoanelor care suferă de hipotensiune, pentru că stimulează circulaţia sangvină. Pui la fiert 400 ml de apă, iar când dî în clocot pui două linguri de plantă uscată. Iei de pe foc şi laşi la infuzat, 10 minute. Se beau câte trei căni de astfel de ceai pe zi. Pe toată durata curei, bea şi suficientă apă.

2. Scorţişoară

Scorțișoara stimulează circulația sângelui în organism, dar ajută şi la îmbunătăţirea digestiei, care poate deveni lentă, la persoanel cu hipotensiune.

3. Migdale

Şi consumul de migdale, nu mai mult de 30 de grame pe zi, contribuie la reglarea tensiunii arteriale. Le poţi lăsa peste noapte într-un bol, la înmuiat, iar dimineaţa le pisezi. Şi pudra de turmeric îţi este folositoare, dacă te confrunţi cu această problemă. Amesteci o linguriţă de pudră într-un pahar de lapte proaspăt.

Află pe clicksanatate.ro ce alte remedii reduc tensiunea mărită!

Obiceiuri zilnice care-ți cresc speranţa de viaţă

Cum ne protejăm de frig

image
image
image
image
image
image
Chereches prins in Augsburg e1701197222484 640x400 jpg
image png
mihaela bilic facebook jpg
cancer jpg
Moș Crăciun a venit la refugiații ucraineni din România. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cos cumparaturi shutter jpeg
shutterstock 1046965294 jpg
Barbat arestat - catuse FOTO Shutterstock