STUDIU Ceapa, bună pentru oase

Ultima actualizare:

De- a lungul timpului, cercetătorii din marile laboratoare ale lumii au constatat că în rândul populaţiilor care consumă ceapă numărul fracturilor este mai redus.

În urma unui studiu pe această temă, cercetătorii de la Universitatea Berna din Elveţia au descoperit că o substanţă din compoziţia cepei (gama glutamil peptidază ) menţine sănătatea oaselor. Rezultatele testelor de laborator au dovedit că acei cobai care au consumat cantităţi mici de ceapă la fiecare masă (echivalentul a 400g de ceapă pe zi pentru oameni) au pierdut mult mai puţină masă osoasă în comparaţie cu cobaii care nu aveau acest aliment în dietă. De aceea cercetătorii recomandă un consum constant de ceapă pentru a beneficia pe deplin de proprietăţile terapeutice ale acestei legume.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net