Terapiile naturiste împiedică înmulţirea negilor


    Ceaiul se prepară din patru  lingurile de plantă la o cană  de apă şi poate fi remediu  pentru hepatite şi enterocolite
Ceaiul se prepară din patru lingurile de plantă la o cană de apă şi poate fi remediu pentru hepatite şi enterocolite

Tot mai multe persoane se confruntă cu probleme neplăcute, de estetică mai ales, cu apariţia negilor. Uneori, nevii sau negii, aşa cum se numesc în termeni populari, dispar fără un tratament alopat. Dar nu trebuie să uităm că aceste excrescenţe sunt contagioase. Lămâia, banana, cartoful, rostopasca sau propolisul ajută, printre altele, la înlăturarea negilor, fără un tratament medicamentos.

Un neg este o umflătură a pielii, care poate să apară pe orice parte a corpului. De obicei însă, această excrescenţă se întâlneşte pe mâini, picioare, degete, abdomen sau pe genunchi. Eugen Giurgiu, doctor în biochimie, ne semnalează că există peste 60 de tipuri de negi produşi de virusul Papilloma.

Ei pot fi răspândiţi prin contact cu persoanele infectate din anturaj sau cu obiectele folosite de acestea. Deseori, negii apar la orice vârstă, dar foarte des se răspândesc la copii. Specialiştii recomandă ca, indiferent de formă sau mărime, negii să fie trataţi. În rândul adulţilor cei mai predispuşi să se infecteze cu negi sunt persoanele cu imunitate scăzută (bolnavii de Sida sau cei care fac tratament cu citostatice). Uneori negii, aceşti musafiri nepoftiţi, dispar când organismul „victimei" a căpătat o imunitate faţă de virusul Papilloma.

Tratamente naturiste cu efecte imediate

Lămâia usucă negii

Feliuţe subţiri de lămâie se pun în oţet de mere. După 15 zile, aceste „pansamente macerate"se aplică pe negi. Rezultatele nu se lasă aşteptate.

Sucul de rostopască face minuni

Sucul de rostopască se aplică direct pe negi, de mai multe ori pe zi. După scurt timp, negii încep să se usuce.

Şi coaja de banană vindecă

Zona încărcată de negi se acoperă cu coajă de banană (partea interioară). Deasupra se pune o pânză deasă de bumbac. Zilnic, se schimbă coajă de banană, până la vindecare.

Cartoful distruge negii

Feliile crude de cartofi, aplicate zilnic pe zona infectată cu negi, dau rezultate foarte bune, deoarece îi usucă. Deasupra feliilor de cartofi se pune un plastic, pentru ca sucul să nu se evapore prea repede.

Propolisul, un inamic al virusului Papilloma

Tinctura de propolis distruge virusul şi usucă negii. Trebuie să umeziţi doar excrescenţele; astfel, protejaţi pielea din jur să nu se ardă.

Un tratament inedit

În acest caz este important să aveţi posibilitatea să procuraţi un ... melc. Spălaţi negul şi pielea din jur cu apă şi săpun. Luaţi un melc şi-l aşezaţi cu talpa pe negii de care vreţi să scăpaţi. După 15 minute duceţi melcul în grădină. Repetaţi acest procedeu dimineaţa şi seara. Soluţia emanată de talpa acestuia distruge negii în câteva zile.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
mariana moculescu jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Supermarket FOTO Shutterstock jpg
bugetari functionari publici
image
image
image
image
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg
Joshua Cooper jpg
sarcina in vis jpg
Prima doamnă a SUA s a ocupat de decorațiuni jpg
cub florina mihaila sexy braileanca png