Testul care depistează cancerul și alte boli este disponibil și în România

19 iulie 2017
simeon stalpnicul png
Testul care depistează cancerul și alte boli este disponibil și în România

Tr─âim ├«ntr-o perioad─â ├«n care diverse boli grave ne afecteaz─â din ce ├«n ce mai mult, dar apar ╚Öi solu╚Ťii de tratare ╚Öi chiar de prevenire, potrivit celor de la playtech.ro.

Bolile de care unii dintre noi ajungem s─â suferim la un moment dat ├«n via╚Ť─â au diverse cauze, iar unele pot fi prevenite chiar ╚Öi prin intermediul unor schimb─âri simple ├«n stilul de via╚Ť─â. Astfel, American Institute for Cancer Research arat─â c─â jum─âtate dintre cancerele colorectale pot fi prevenite dac─â oamenii adopt─â un stil de via╚Ť─â s─ân─âtos ╚Öi ├«╚Öi schimb─â dieta. Factori precum obezitatea ╚Öi nutri╚Ťia inadecvat─â ├«ncurajeaz─â apari╚Ťia cancerului, fiind ├«ns─â lucruri pe care le putem schimba.

Nutrigenetica are o solu╚Ťie ├«n ceea ce prive╚Öte prevenirea cancerului, dar ╚Öi a altor afec╚Ťiuni, cum ar fi boli de inim─â sau diabetul zaharat de tip II. Aceast─â ramur─â a ╚Ötiin╚Ťei presupune efectuarea unei test─âri nutrigenetice; pentru aceasta, este nevoie de o mostr─â de saliv─â, de unde este prelevat ADN, acesta fiind ulterior testat. Rezultatele unui astfel de test ├«i arat─â unui individ care sunt pa╚Öii de urmat pentru a putea preveni apari╚Ťia unor afec╚Ťiuni grave.

Testul este disponibil ├«n Rom├ónia datorit─â unui efort comun, realizat de c─âtre Smart EpiGenetX, o companie fondat─â de prof. dr. Mihai Niculescu, care are peste 17 ani de experien╚Ť─â universitar─â la capitolele nutri╚Ťie ╚Öi nutrigenetic─â. Compania a colaborat colaborat cu Universitatea Duke ╚Öi cu Thermo Fisher, o companie din SUA, av├ónd o licen╚Ť─â de la Advanced Nutrigenomics pentru comercializarea acestui test.

Află AICI cât costă testul!

cub miron cosma png
madalina ghenea cannes6 jpg
FotoJet (4) jpg
mirabela dauer te cunosc de undeva zarug jazzy jo3 png
FotoJet (2) jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
cub vedete gravide png
FotoJet (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
printul george si printesa charlotte au inceput scoala nu au titluri regale ci apelative simptice cum 2 size24 jpg
cub miron cosma png
Mircea Geoan─â: ÔÇ×75% din tot ceea ce ├«nseamn─â total de for┼úe militare ruse┼čti sunt blocate ├«n Ucraina cu rezultate mediocre din punct de vedere militarÔÇŁ jpeg
000 jpg
FotoJet (5) jpg
regina elisabeta harry meghan jpeg