Top 6 alimente anticelulită

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Chiar dacă îţi plac citricele, cu siguranţă nu îţi doreşti ca pielea ta să aibă aspect de coajă de portocală. Indiferent de vârstă, aproape toate femeile se confruntă cu nedorita celulită, însă anumite alimente pot estompa aspectul inestetic. Află care sunt acestea din noul număr al revistei “Click! pentru femei”!

  • Broccoli. Este regele legumelor în ceea ce priveşte principiile nutritive. Este un cocktail de vitamine şi minerale şi are aport energetic redus. Spre deosebire de alte legume, conţine acid alfa lipoic, care stimulează şi menţine elasticitatea fibrelor de colagen, ceea ce face pielea să arate minunat.
  • Pătrunjel. Această plantă minunată  are o mulţime de proprietăţi benefice. Pe lângă faptul că te scapă de toxine, acţionează şi ca un diuretic, îţi curăţă rinichii şi previne retenţia de apă, unul dintre motivele pentru care apare celulita. Cel mai uşor îl poţi consuma în salate sau în sucuri verzi.
  • Ananas. Bogat în potasiu, este fructul diuretic prin excelenţă. Este ideal pentru a elimina apa în exces şi pentru a combate celulita. Fibrele insolubile pe care le conţine activează tranzitul intestinal. Consumă-l totuşi cu moderaţie, fiindcă este foarte dulce!
  • Fructe de pădure. Au proprietatea de a uniformiza ţesuturile adipoase şi pentru că au un conţinut ridicat de vitamina C, favorizează procesul de producere al colagenului. Bogate în fibre, stimulează tranzitul intestinal şi activează drenajul limfatic. Pielea devine mai fermă, iar celulita, mai puţin vizibilă.
  • Ulei de cocos. Pentru stimularea arderilor celulare, ia dimineaţa, pe stomacul gol, o linguriţă de ulei de cocos. În uz extern, ajută la hidratarea şi tonifierea pielii. Masează cu ulei de cocos zonele cu probleme, iar dacă vrei să îndepărtezi celulele moarte, amestecă-l cu zahăr sau sare pentru a obţine un efect abraziv.
  • Roşii. Conţin o cantitate mare de licopen, cu rol important în producţia de colagen. Consumi suc de roşii, care oferă din belşug acest antioxidant.
image
image
image
image
image
image
atac cutit jpeg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
decoratiuni feng shui shutterstock 1868255917 jpg
pompieri incendiu jpeg
Pensii 2022  Vesti bune pentru pensionarii din Romania cat vor creste pensiile de la 1 ianuarie webp
hrana pisici shutterstock jpg
permis de conducere freepik jpg
image
actualitate.net