Uite cât rău îţi fac sucurile acidulate!

Ultima actualizare:

    Cât de mult ne afectează sănătatea sucurile acidulate
Cât de mult ne afectează sănătatea sucurile acidulate

Eşti o împătimită a băuturilor sintetice din comerţ? Specialistul Click!dr.Ovidiu Chiş te avertizează să nu crezi în reclamele care le promovează şi să le eviţi pe cât posibil dacă vrei să îţi păstrezi frumuseţea.

Pentru a menţine tenul într-o formă optimă, este nevoie de hidratare. Un ten care conţine mai multă apă e mai sănătos şi arată mai tânăr decât un ten deshidratat.

Acizii din alimentele sau băuturile pe care le consumi deshidratează şi mai mult inflamează tenul producând acnee sau pete inestetice. O piele acidă este mai susceptibilă la infecţiile fungice şi bacteriene. Aceşti acizi atacă smalţul dinţilor şi, împreună cu zahărul, sunt o combinaţie perfectă pentru carierea dinţilor.

Băuturile răcoritoare sintetice sunt cele mai acide substanţe pe care omul le consumă. Sunt foarte periculoase pe termen lung, deoarece atacă ficatul, rinichii şi pancreasul.

simeon stalpnicul png

Nici măcar ocazional nu sunt indicate, deoarece ele sunt atât de acide, încât pentru a neutraliza un pahar dintr-o băutură răcoritoare sintetică trebuie să bei aproximativ 25 de pahare de apă plată.

Şi totuşi nu toate chimicalele pot fi neutralizate. Ele atacă organele vitale şi afectează sănătatea. Unele băuturi răcoritoare au acid fosforic cu pH 2,8.

PH-ul mediu al răcoritoarelor sintetice este de 3. Pot să dizolve un cui în timp de patru zile. Această cantitate de acid este suficient de puternică pentru a dizolva dinţi si oase!

Calciul dizolvat se depune în artere (ateroscleroză) şi în diverse organe (în rinichi rezultatul este formarea pietrelor). Băuturile sintetice „light", conţin înlocuitori de zahăr, substanţe care pot provoca leziuni cerebrale, pierderi de memorie şi confuzie mentală. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
conducta dragotesti mp4 thumbnail png
image
image
image
image
image
image
autostrada a0 bucuresti jpg
gara oravita jpg
ceapa verde adobesotck jpg
odeon sala jpg
distractie jpeg
pensie jpg
bebelus botulism jpg
sofer pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net