Uite cât rău îţi fac sucurile acidulate!


    Cât de mult ne afectează sănătatea sucurile acidulate
Cât de mult ne afectează sănătatea sucurile acidulate

Eşti o împătimită a băuturilor sintetice din comerţ? Specialistul Click!dr.Ovidiu Chiş te avertizează să nu crezi în reclamele care le promovează şi să le eviţi pe cât posibil dacă vrei să îţi păstrezi frumuseţea.

Pentru a menţine tenul într-o formă optimă, este nevoie de hidratare. Un ten care conţine mai multă apă e mai sănătos şi arată mai tânăr decât un ten deshidratat.

Acizii din alimentele sau băuturile pe care le consumi deshidratează şi mai mult inflamează tenul producând acnee sau pete inestetice. O piele acidă este mai susceptibilă la infecţiile fungice şi bacteriene. Aceşti acizi atacă smalţul dinţilor şi, împreună cu zahărul, sunt o combinaţie perfectă pentru carierea dinţilor.

Băuturile răcoritoare sintetice sunt cele mai acide substanţe pe care omul le consumă. Sunt foarte periculoase pe termen lung, deoarece atacă ficatul, rinichii şi pancreasul.

simeon stalpnicul png

Nici măcar ocazional nu sunt indicate, deoarece ele sunt atât de acide, încât pentru a neutraliza un pahar dintr-o băutură răcoritoare sintetică trebuie să bei aproximativ 25 de pahare de apă plată.

Şi totuşi nu toate chimicalele pot fi neutralizate. Ele atacă organele vitale şi afectează sănătatea. Unele băuturi răcoritoare au acid fosforic cu pH 2,8.

PH-ul mediu al răcoritoarelor sintetice este de 3. Pot să dizolve un cui în timp de patru zile. Această cantitate de acid este suficient de puternică pentru a dizolva dinţi si oase!

Calciul dizolvat se depune în artere (ateroscleroză) şi în diverse organe (în rinichi rezultatul este formarea pietrelor). Băuturile sintetice „light", conţin înlocuitori de zahăr, substanţe care pot provoca leziuni cerebrale, pierderi de memorie şi confuzie mentală. 

Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
culita sterp daniela iliescu jpg
cub andreea antonescu png
rebeca pascu jpg
virgil iantu jpg
florin piersic jr sufera de depresie jpg
01 victor dorobantu si tim burton foto arhiva personala jpg
Fumator - tigara - bricheta FOTO Shutterstock
image
image
image
image
foto1 original reuniunea liderilor 28 noiembrie 2022 016 jpg
foto 9  pisanii (facebook) jpg
trenul regal jpg
pelerinaj jpg
shutterstock 1297116610 jpg
rebeca pascu jpg