Un pahar cu vin roşu la friptură scade colesterolul

Ultima actualizare:

Pentru toţi cei care obişnuiesc să mănânce la cină o friptură de vită sau de porc în sânge, este bine de ştiut că aceasta conţine un compus chimic numit malondialdehidă, care se depune în sistemul circulator. Acesta duce la blocaje sangvine şi chiar apariţia unor boli de cord. Un pahar cu vin roşu, consumat seara după masă, împiedică acest compus să rămână în organism, curăţând sistemul circulator.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
CEA MAI LUNGA SCURTATURA DIN LUME jpg
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net