Unii bărbaţi fac sex în somn fără să ştie. Iată de ce!

Ultima actualizare:

Aceasta nu poate fi încă încadrată  în categoria tulburărilor de somn, până nu se vor face mai multe cercetări pe această temă, însă este doar o chestiune de timp.

Aproximativ 3% din întreaga populaţie întreprinde sex în timpul somnului, deşi fenomenul este mai des întâlnit la bărbaţi. Se pare că spre deosebire de femei, bărbaţii au tendinţe de autosatisfacere şi iniţiază partida de sex într-un mod mai agresiv, decât în mod normal.

Potrivit studiilor, există o zonă a creierului, subcortexul, care reglementează solicitările şi impulsurile bazice cum ar fi respiraţia, pofta de mâncare, agresiunea şi excitarea. Evaluarea propriu-zisă a acestor  instincte totuşi, o efectuează cortexul, responsabil pentru cântărirea consecinţelor acţiunilor tale.

 În timp ce dormi, cortexul nu funcţionează la aceeaşi capacitate ca atunci când eşti treaz, însă impulsurile obiectiv primordiale sunt în continuare la foc continuu. În mod normal, acestea nu vor deranja o persoană ce doarme, excepţie făcând momentele în care există anumiţi factori implicaţi, cum ar fi oboseala, consumul de alcool înainte de culcare, un vis cu conotaţii sexuale sau o atingere accidentală a partenerului de pat. În astfel de situaţii sexsomnia poate apărea.

image
image
image
image
image
image
Anastasia Pokreshchuk jpg
prostitutie jpg
Amanda Bynes jpeg
lumanari jpg
chei in usa  jpeg
Elsa Thora insta 2 jpg