Vitamina B17, Amigdalina, o speranță de viață normală

Ultima actualizare:

    În opinia multor nutriționiști, semințele de dovleac conțin o cantitate importantă de Vitamina B17Sursa foto: Click.ro
În opinia multor nutriționiști, semințele de dovleac conțin o cantitate importantă de Vitamina B17Sursa foto: Click.ro

Cercetătorii japonezi, apreciază caisa deoarece este cel mai dulce „medicament” care tratează oboseala și stresul, fiind benefică şi în lupta anti-cancer ( sâmburii acestui fruct). Totodată, numeroşi nutriţionişti europeni susţin că sâmburii de caisă conțin cea mai mare cantitate de Vitamina B17, numită „amigdalina”, o speranță de viață pentru bolnavii de cancer. Doza recomandată este de 8-9 sâmburi pe zi, iar această cantitate nu trebuie depășită, deoarece, în caz contrar, amigdalina devine toxică pentru organism.

Documentarul care  prezintă cazuri de cancer vindecate ...

Documentarul  realizat de americanul G. Edward Griffin, în anul 1974,  prezintă mai multe cazuri de bolnavi de cancer care s-au vindecat după ce au urmat un tratament cu amigdalină. În același timp, acest studiu  prezintă și  mărturiile unor medici care și-au tratat pacienții bolnavi de cancer cu amigdalină. Referitor la dezvăluirile prezentate în material, cancerul, această cumplită boală, pe care nimeni şi nimic nu reuşeşte s-o combată de zeci de ani, ar fi “o boală a deficienţei”, ce apare la persoanele al căror organism suferă de o lipsă a amigdalinei (Vitamina B17). Acest deficit de amigdalină este asemănător cu deficitul de Vitamina C (în cazul  scorbutului)  sau cu cel de Vitamina B3 ( în cazul pelagrei). În zilele noastre, Vitamina B17  este mai  puțin cunoscută, deși ea a fost decoperită cu 5000 de ani în urmă, când era folosită de  egipteni şi de  locuitorii Chinei Antice. Aceștia au numit această vitamină amigdalină, deoarece atunci era extrasă din migdalele amare. Preparatele făcute la acea dată pe baza amigdalinei erau consumate mai ales pentru menţinerea sănătăţii, deoarece erau recunoscute  efectele detoxifiante ale amigdalinei.  Acest ”elixir”, amigdalina, a fost folosit ulterior de greci şi de romani în scopuri terapeutice.  Cercetările ulterioare au scos în evidență un lucru cert: această vitamină reduce mult durerile din organism și îmbunătățește calitatea vieții bolnavilor care se confruntă frecvent cu dureri mai greu de suportat. Amigdalina a fost izolată pentru prima data în anul 1930 de către doi chimiști francezi, iar concluziile lor au fost utilizate în diverse studii de tratare și  de preventie a cancerului.

Vindecarea cancerului cu ajutorul Vitaminei B17 este posibilă

Datorită numeroaselor controverse, acest tip de tratament cu Vitamina B17 a fost  abandonat de mulți medici. Totuși, diferite surse menționează că, deși tratamentul cu amigdalină  este considerat o metodă neconvențională,  vindecarea cancerului cu Vitamina B17  (amigdalina) este posibilă în prezent în clinici din unele țări: în  Marea Britanie, în Germania sau Elveţia.

Din ce surse naturale putem să procurăm Vitamina B17

Nutriționiștii consideră că această vitamină se regăsește în majoritatea fructelor cu sâmbure mare și  în mod deosebit în semințe, precum semințele de dovleac, sâmburii de măr, semințele de in, de hrișcă și de mei. Fructele de pădure sunt, de asemenea, bogate în Vitamina B17, mai ales cele cu sâmburi foarte mici, precum coacazele, zmeura și afinele.

Dintre legume, fasolea este bogată în Vitamina B17

Dintre legume, fasolea prezintă cel mai ridicat conțnut de Vitamina B17. Sfecla roșie ocupă în această privință locul doi, fiind urmată de frunzele proaspete de spanac, care pot înlocui salata verde.

O concluzie importantă!

Consumul de antibiotice, alcoolul și cafeaua reduc foarte mult efectele amigdalinei. De aceea, persoanele care urmează un tratament de revigorare cu Vitamina B17 trebuie să țină seama de aceste interdicții.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1280px Podul de la Cernavodă distrus în 1916 jpg
poligon explozie jpg
ucraina png
Schengen shutterstock 9 jpg
lidl jpg
profi1 jpeg
cna consiliul national al audiovizualului Foto Facebook jpg
masina electrica
image
actualitate.net
image
actualitate.net