Simona Halep devine mogul imobiliar. Ce investiție importantă a făcut

Cu o avere de câteva zeci de milioane de euro, obţinută atât prin premiile din tenis, cât şi din contractele de sponsorizare avute de-a lungul timpului, Simona Halep ştie că banii trebuie înmulţiţi. Ea pare foarte atrasă de imobiliare, iar dovadă e recenta investiţie din Capitală.

Simona Halep se află în așteptarea verdictului de la TAS după judecarea recursului. FOTO: EPA
Simona Halep se află în așteptarea verdictului de la TAS după judecarea recursului. FOTO: EPA

După cum a informat profit.ro, fostul număr 1 mondial la tenis a achiziţionat două apartamente la etajul 5 al complexului One Rahmaninov, considerat „cel mai luxos condominiu mare“ din România. Acesta e situat în cartierul Floreasca şi, conform informaţiilor de prezentare, are vedere spre Parcul Verdi şi spre Lacul Floreasca. Conform aceleiaşi surse, un apartament precum cel achiziţionat de Simona costă în jur de 1,57 milioane de euro, dar ea, pentru că a achiziţionat două este posibil să fi avut o reducere, astfel încât pe ele să fi plătit nu 3 milioane, ci ceva mai mult de două. Conform specificaţiilor, un apartament e compus din două dormitoare, trei băi şi o suprafaţă de 165 de metri pătraţi. Faptul că le-a achiziţionat pe amândouă la etajul 5 presupune faptul că ar dori, la un moment dat, să se mute acolo alături de întreaga familie, dar aceasta este deocamdată doar o supoziţie.

Aşa arată complexul  în care Simona are  două apartamente
Aşa arată complexul în care Simona are două apartamente

Cert e că faţă de acum 2 ani, de exemplu, ea a vândut şi casa din cartierul Primăverii, de fapt o vilă de lux în toată regula, nu o casă, pe care a luat, se pare, 5 milioane de euro, dar şi vila din Snagov, pe aceasta din urmă încasând în jur de 4 milioane de euro. O parte din aceşti bani se pare că i-a investit într-o locuinţă în Dubai, acolo unde existau zvonuri că ar dori să se mute definitiv, pentru a fi departe de ochii presei şi a se putea antrena liniştită pentru momentul în care îi va fi ridicată suspendarea pentru dopaj.

Doar din tenis, Simona a câştigat 37 de milioane de euro, dar se estimează că averea sa e cel puţin de două ori mai mare, având în vedere contractele bănoase semnate cu diverşi sponsori pe când domina tenisul mondial. Cele două apartamente nu sunt singurele investiţii imobiliare făcute de Simona în ultimii ani. Ea mai deţine un hotel în Mamaia şi unul în Poiana Braşov, dar şi un bloc în Constanţa. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
image
image
image
image
image
image
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
index webp
mana maicii domnului jpg
gravida jpg
bani jpeg
wave 5255593 1280 jpg
vreme furtuna png
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net