Cum arată și cât costă cea mai scumpă cameră de hotel din lume! Se află în Dubai

Ultima actualizare:

Atlantis the Royal este un hotel de lux din Dubai, Emiratele Arabe Unite, unde doar cei mai bogați oameni din lume își permite să se cazeze. O noapte în apartamentul Royal Mansion, aflat la etajele 18 și 19 ale clădirii, pornește de la 100.000 de euro. Hotelul de 43 de etaje, aflat pe insula artificială Palm Jumeirah, a fost deschis în 2023.

Hotelul Atlantis the Royal a fost deschis în 2023 (Foto: booking.com)
Hotelul Atlantis the Royal a fost deschis în 2023 (Foto: booking.com)

Inaugurarea sa a fost marcată de un concert susținut de celebra cântăreață americană Beyoncé și o petrecere fastuoasă, unde au fost invitate celebrități din toată lumea, printre care Kendal Jenner, Robel Wilson și Ellen Pompeo. Royal Mansion este cel mai râvnit, dar și cel mai scump apartament pe care Atlantis the Royal îl oferă clienților săi. Se întinde pe o suprafață de 1.130 m² și are 4 dormitoare, o terasă de 476 m² și o piscină.

Așa arată unul din dormitoarele din apartament (Foto: booking.com)
Așa arată unul din dormitoarele din apartament (Foto: booking.com)

Acest apartament vine la pachet cu o mulțime de facilități de lux: televizor cu diagonală de 3,7 metri, un număr nelimitat de perne și halate de baie Frette, acces nelimitat la un salon de masaj, săli de fitness cu antrenori privați, mâncare pregătită de bucătari cu stele Michelin disponibili la orice oră. Evident, el a fost creat pentru un grup select de clienți, precum familiile regale, politcieni, șefi de stat, celebrități și oameni de afaceri extrem de bogați.

„Am vrut să fie foarte elegant și foarte opulent!”, a spus Timothy Kelly, președintele Atlantis, pentru Architectural Digest. „Sperăm că oaspeții se vor simți ca acasă.”

Piscina privată (Foto: booking.com)
Piscina privată (Foto: booking.com)

Lift privat pentru clienți

Proiectată de GA Group, suita are patru dormitoare, o sufragerie, o bucătărie, un bar, o zonă de joacă pentru copii și un birou, toate acestea situate pe două etaje. Poate acomoda până la 9 adulți și 4 copii, însă la cerere se pot conecta până la 16 camere, pentru a obține mai mult spațiu.

Confidențialitatea și securitatea completează ofertele acestui apartament – fiind o necesitate pentru cea mai scumpă cameră de hotel din lume. „În special la acest nivel, clienții caută modalități prin care să se poată bucura de timpul lor privat fără a fi atât de vizibili în public”, a spus Kelly.

Un lift privat la subsol asigură vizitatorilor de profil înalt ocazia de a-și putea accesa camera fără a fi văzuți. Bucătăria privată înseamnă că maeștrii bucătari ai stațiunii pot pregăti meniuri personalizate pentru oaspeți, care le pot savura în intimitatea apartamentului lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
cuplu fericit jpg
lacul de smarald ighiel jpg
Smiley Neversea
1 mai muncitoresc jpg
vila descoperire vezuviu jpg
Cozonac
Kate Middleton și Prințul William  foto   GettyImages jpg
pisici
image
actualitate.net
image
actualitate.net