Poftiți în hotelul făcut din autobuze! A fost deschis recent în Singapore

Ultima actualizare:

În Singapore a fost deschis un spaţiu de cazare sustenabil, care foloseşte autobuze vechi scoase din uz. Acestea au fost transformate într-un hotel de lux, numit „The Bus Collective”, care a fost deschis pe 1 decembrie în cartierul Changi. 

„The Bus Collective” este alcătuit din 20 de autobuze
„The Bus Collective” este alcătuit din 20 de autobuze

Hotelul neconvenţional îmbină confortul cu grija pentru mediu. 20 de autobuze scoase din uz de Singapore Public Transport Company au fost transformate în camere luxoase de locuit. Hotelul situat pe malul mării şi-a deschis porţile chiar zilele trecute. Fiecare autobuz a fost transformat într-o cameră spaţioasă şi dotată cu mobilier modern.

Datorită facilităţilor sale, cazarea este clasificată ca un „hotel-staţiune” şi combină turismul cu natura şi ecologia, pentru a oferi o experienţă ospitalieră unică. Beneficiile includ un televizor cu ecran plat, un minibar, o baie cu cadă şi paturi de dimensiune king-size. Autobuzele au în ele elemente originale care au fost restaurate şi recondiţionate, cum ar fi volanul, scaunul şoferului şi ferestrele, chiar dacă au fost transformate în camere de hotel.

Aşa arată unul dintre dormitoare
Aşa arată unul dintre dormitoare

Agenţia de turism WTS Travel & Tours a creat staţiunea, cu sprijinul a doi investitori locali. Hotelul neobişnuit ocupă un spaţiu de 8.600 pătraţi. O cameră în „The Bus Collective” costă 270 de euro pe noapte. Fiecare cameră are o suprafaţă de 45 de metri pătraţi şi poate găzdui până la patru persoane. Oaspeţii pot alege din şapte tipuri diferite de dormitoare. O parte dintre acestea sunt rezervate persoanelor cu nevoi speciale. Din această categorie, camera „Hamilton Place” are o toaletă exterioară accesibilă şi o rampă pentru scaun cu rotile.

Baia. Fotografii: The Bus Collective/ Google Photos
Baia. Fotografii: The Bus Collective/ Google Photos

De asemenea, oaspeţii au ocazia să înveţe mai multe despre Singapore şi despre cultura locală participând la evenimente de recreere organizate în apropiere de hotel. Sunt disponibile tururi ghidate prin zonele istorice ale oraşului, excursii cu bicicleta pe insulele din apropiere şi transferuri cu barca la locul de plecare, precum şi evenimente culinare şi degustări de mâncare tradiţională. Atracţiile locale precum Muzeul Changi, faleza de est a cartierului şi centrul comercial Changi Village Hawker sunt toate în apropierea hotelului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net