„Simona Halep se căsătorește din nou”. Cine ar fi alesul

Ultima actualizare:

Simona Halep depășeșete una dintre cele mai dificile perioade din viața ei. Acuzată de dopaj și suspendată din tenis pe o perioadă de patru ani, pentru sportiva, în vârstă de 32 de ani, viața i s-ar schimba radical. Într-un viitor care nu este deloc îndepărtat Simona se va căsători pentru a doua oară. Bărbatul cu care va face acest pas este tot un sportiv, mai tânăr, susține Carmen Harra, care este prezentată drept „specialist în clarviziune” în spațiul public monden din România.

image

Viziunea clarvăzătoarei Carmen Harra

Celebra clarvăzătoare din Româmânia, Carmen Harra prezice viitorul Simonei Halep. Ea susține că în maximum trei ani, sportiva se va căsători din nou. De data acesata alesul va fi tot un sportiv, mai tânăr, care îi va fi un mare sprijin în viață.

În „viziunea” clarvăzătoarei, Halep ar urma să aibă în scurt timp un partener de viață care activează tot în lumea sportului, susține Hara. Nu este însă sigură dacă este din România sau de pe alte meleaguri. Noul partener este tânăr, apropiat de vârstă cu fostul lider al clasamentului, mai spune Carmen Harra.

„Simona Halep va avea doi copii”

Despre noul partener al Simonei Halep care i-ar deveni soț într-un timp relativ scurt, clarvăzătoarea susține că „acest bărbat pe care ea ar urma să îl întâlnească, într-un orizont temporal de până la maxim trei ani, ar urma să îi fie un sprijin masiv din toate punctele de vedere”.

„Ea se va recăsători și o să aibă și doi copii, împotriva a toate lucrurilor care ar contrazice acest lucru. Iată cât de interesant. În viziunea mea, o văd undeva în viitorul ei și o mămică fericită și un om care o să aibă o viață de familie.

„Îl cunoaște”

Eu am știut că partenerul de acum era o tranziție, nu era ce trebuie, nu cred că a fost nici ea convinsă, cred că s-a lăsat influențată, ea e ușor de manipulat emoțional din cauza excesului de sensibilitate.

Dar găsește un om care este foarte puternic, tot în filiera ei, îl cunoaște.

Nu știu de ce am senzația că e din altă parte a lumii, nu sunt sigură neapărat că el trăiește în România, însă nu are nicio importanță.

Este un om care îi reclădește încrederea în sine, care e suportul ei moral și îi schimbă destinul în bine.

O văd într-o relație cu cineva care este în jurul vârstei ei, care nu are copii și este un om tânăr, deci altcineva mai tânăr va apărea în viața ei, nu m-ar mira dacă undeva în anul viitor sau în trei ani de acum”, a spus Carmen Harra la emisiunea „Online story”, de pe canalul de YouTube „WOWnews”, citată de prosport.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net