Șoferul beat care a ucis o femeie de ziua ei este pensionar special, fost șef al unei structuri importante. „Un protejat al sistemului”

Ies la iveală detalii uluitoare după accidentul mortal din Popești Leordeni provocat de un șofer beat și drogat. O femeie de 56 de ani murit zdrobită între mașini. Ea ieșise la poartă pentru a-și primi tortul pe care îl comandase de ziua ei. Bărbatul care a provocat accidentul este fostul șef al Biroului de Combatere a Criminalității Organizate București, în prezent pensionar special.

image

Nenorocirea a avut loc sâmbătă, 1 septembrie. Șoferul a intrat cu viteză pe o stradă în Popești Leorderni, a pierdut controlul volanului a izbit violent de o mașină parcată care a fost împină în alte patru staționate pe trotuar. Între două autoturise se afla victima care tocmai ieșise la poartă pentru a-și ridica tortul pe care îl comandase de ziu ei. Zdobită între fiarele a două mașini, femeia a decedat la spital. O altă femeie a fost rănită, dar în cazul ei nu a fost nevoie de internare. Momentul accidentului a fost înregistrat de o camere de supraveghere.

Autorul accidentului, un colonel în rezervă, fost șef al BCCO

Potrivit unor surse citate de G4Media, autorul acestui accident mortal este este colonel în rezervă, fost șef al Biroului de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) București.

Este vorba despre colonelul în rezervă Constantin Păun, în vârstă de 59 de ani, care a fost și șeful de Cabinet al ministrului de Interne Gavril Dejeu, în guvernarea 1996-1999, potrivit acelorași surse.

„Din informațiile mele, se pare că avea probleme cu alcoolul de mult, a fost transferat la un moment dat. Avea probleme încă de când era activ, s-a pensionat în 2015-2016. A fost un protejat al sistemului.

Am lucrat foarte mulți ani în sistem și sunt dezamăgit. Știu cum se procedază, cum se venea cu influențe în dosarele penale. Eu făceam sesizări, plângeri, denunțuri, dar sistemul nu cecetează”, a declarat Dumitru Coarnă la Realitatea.

Potrivit unui comunicat IPJ Ilfov transmis duminică, polițiștii au testat șoferul cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat și, respectiv cu aparatul drug test, care a indicat o valoare pozitivă la consumul de substanțe psihoactive.

De asemenea, șoferul autoturismului a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice.

Șoferul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Poluare FOTO Shutterstock jpg
Mihai viteazul si doamna velica
aeroport pixabay jpg
lipsa medici stetoscop in cui shutterstock 1348696283 jpg
jan cel mai batran lenes guinness world records jpg
chipsuri jpeg
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net