Ai criptomonede? Sfaturile importante ale lui Elon Musk cu privire la viitoarea inflație

În ciuda inflației care se află deasupra noastră, cel mai bogat om de planetă, Elon Musk, a transmis că nu-și va vinde rezervele de criptomonede. 

elon musk jpeg

Chiar dacă situația globală nu e roz, Elon Musk a confirmat pe Twitter că, în ciuda problemelor cu care se confruntă industria criptomonedelor la ora actuală, acesta nu-și va vinde rezervele de criptomonede pentru a se proteja în fața inflației. 

Hiperinflația e un subiect ce a stat pe buzele mai multor miliardari în ultimul an, chiar CEO-ul Twitter a adus în discuție acest subiect pe pagina sa, amintind că hiperinflația deja se întâmplă, iar Statele Unite va fi lovită prima de acest eveniment economic.

Ce va face Elon Musk pentru a se proteja împotriva inflației?

Elon Musk, de asemenea, i-a sfătuit pe cei care caută un mod bun de a investi să ia în vedere și „lucrurile fizice”, făcând referire la piața imobiliară și activele la alte companii importante de pe piața bursieră.

Discuția și sfaturile lui Musk au avut în vedere o postare pe care acesta a lăsat-o pe Twitter, întrebându-și publicul despre "inflația foarte probabilă" ce va lovi planeta și schimbările care vor surveni în stilul de viață al fiecăruia.

As a general principle, for those looking for advice from this thread, it is generally better to own physical things like a home or stock in companies you think make good products, than dollars when inflation is high.I still own & won’t sell my Bitcoin, Ethereum or Doge fwiw.

— Elon Musk (@elonmusk) March 14, 2022

CEO-ul Tesla ar putea folosi această metodă pentru a analiza tendințele pieței și a veni cu metode de îmbunătățire a platformei sale actuale de mașini electrice.

De asemenea, Musk a clarificat mai apoi că această inflație care urmează nu-l va face să-și vândă activele pe care le deține în lumea criptomonedelor. Subliniind că Bitcoin, Ethereum și Dogecoin sunt monedele în care acesta a investit o sumă considerabilă de bani.

Miliardarul de top a discutat despre inflație și și-a propus să educe lumea cu opiniile și gândurile sale cu privire la criza globală cu care toată lumea se va confrunta mai devreme sau mai târziu. 

Musk a spus că, ca principiu general, oamenii ar trebui să-și păstreze „lucrurile fizice” și proprietățile, cum ar fi casele și activele din companiile importante.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net