Ai grijă la versiunea iOS 15.4! O să-ți modifice complet telefonul, în rău

Conform unui articol publicat de 9to5Mac, Apple a încetat să semneze iOS 15.3.1, care a început atunci când gigantul american din Cupertino a lansat versiunea iOS 15.4 pe dispozitivele sale, inclusiv iPhone-uri, modele iPod Touch și chiar iPad-uri.

iphone telefon pixabay jpg

Ca atare, cei care au instalat deja cea mai recentă versiune de iOS nu au mai putut instala sau face downgrade în mod specific la versiunea 15.3.1 a software-ului.

9to5Mac a remarcat în aceeași poveste că unii utilizatori de iPhone aleg să revină la o versiune mai veche a iOS după ce au întâmpinat erori semnificative și alte probleme la cea mai recentă versiune.

Cu toate acestea, Apple a blocat deja orice downgrade care duce la versiunea anterioară de iOS.

Citește și Ți-ai făcut ultima actualizare la iOS 15.4? Fii atent la problemele celorlalți utilizatori

Dar cei care încă nu își actualizează dispozitivele la iOS 15.4 ar putea continua să folosească iOS 15.3.1 fără probleme. Este de remarcat faptul că funcția de actualizare automată ar trebui să fie dezactivată pentru a evita cea mai recentă versiune a sistemului de operare mobil.

Ce aduce aactualizarea Apple iOS 15.4

Potrivit unui raport recent al Tom's Guide,  noua actualizare iOS 15.4 vine cu o mulțime de upgrade-uri notabile, împreună cu alte remedieri.

De exemplu, cel mai recent iOS permite acum utilizatorilor săi să folosească Face ID chiar dacă fețele lor sunt acoperite cu măști de protecție. Vine la aproximativ doi ani după ce pandemia a început să ne oblige să ne acoperim gura și nasul pentru a evita contractarea virusului Sars-Cov-2.

În plus, noul iOS introduce, de asemenea, noi emoji și o nouă voce Siri. Ca să nu mai vorbim de faptul că lansează funcția Live Text atât în ​​aplicația Mementouri, cât și în aplicația Note, permițând utilizatorilor să transforme cuvintele din fotografii în texte.

Vezi și La muncă sau la școală? Noua funcție de pe iPhone care-ți poate ușura treaba

Cu toate acestea, în ciuda acestor funcții binevenite pe iOS 15.4, unii utilizatori se plâng că durata de viață a bateriei dispozitivelor lor a scăzut semnificativ după descărcarea celei mai recente actualizări.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net