La muncă sau la școală? Noua funcție de pe iPhone care-ți poate ușura treaba

Apple a lansat publicului larg versiunea noua a sistemului de operare iOS, cu numărul 15.4, săptămâna trecută și a primit mai multe recenzii asupra funcționalității sistemului de operare, iar unele dintre ele au avut sentimente mixte față de noua actualizare. 

click iphone xs jpeg

Cu toate acestea, a lansat, de asemenea, o funcție care aduce noua actualizare pentru aplicația Notes, numită „Scanare Note”, pentru a ajuta la transformarea textului sau a cuvintelor scrise în format fizic în copii digitale.

Transformarea acestor texte scrise sau capturi de ecran într-o copie digitală care va ajunge în aplicația Notes va ajuta la economisirea timpului și la evitarea efortului de a le copia individual în aplicație. 

Vezi și Cele mai cool gadgeturi pe care Apple le-a lansat la ultimul său eveniment

Aici, utilizatorii îl pot accesa oricând, fără a fi nevoie să-și aducă caietul sau pixul și hârtia pentru această funcție.

Cum să utilizați funcția „Scan Note”

Apple a lansat un tutorial video care dictează ce trebuie făcut cu noua caracteristică a aplicației Notes. Este nevoie doar ca dispozitivul să fie compatibil cu noua versiune iOS 15.4 și textul să fie copiat în orice limbă acceptată.

Deschideți aplicația Note pe dispozitiv și creați o filă Note nouă. Când tastatura a apărut pentru introducerea textului, faceți clic pe pictograma cu Cameră.

Utilizatorii pot îndrepta acum camera către documentul pe care doresc să-l copieze și pot face click pe opțiunea Inserează.

Cele mai recente actualizări ale sistemului de operare iOS 15.4 au primit recenzii de la mulți utilizatori de iPhone, care susțin că consumă în mod semnificativ bateria iPhone-ului pe care-l dețin. 

Citește și Ți-ai făcut ultima actualizare la iOS 15.4? Fii atent la problemele celorlalți utilizatori

Problema a fost un inconvenient pentru utilizatorii de iPhone ce tocmai și-au actualizat sistemul de operare și nu au existat explicații din partea producătorului cu privire la motivul pentru care se întâmplă acest lucru pentru dispozitivele ce suportă noua versiune. 

Nu se știe dacă utilizatorii vor avea o soluție după aceste reclamații făcute către Apple.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
justice 471885 1280 jpg
portofel cu bani pixabay jpg
cat 649164 1280 jpg
19  mine aur rosia montana jpg
glass 1587258 1280 jpg
dacia 1300 jpg
novak jpg
Alex stefanescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net