Dispozitivul care-ți poate salva pielea. Cum a reușit un Apple Watch să salveze o persoană în vârstă

Până acum, am auzit mai multe relatări despre oameni care spun că tehnologia încorporată de sănătate și siguranță dezvoltată în Apple Watch i-a ajutat într-un fel sau altul. 

apple watch primele impresii jpeg

Cea mai creditată caracteristică a dispozitivului purtabil este detectarea șocului pe care îl are, iar acum, AppleInsider raportează despre încă o persoană pe care Apple Watch a ajutat-o ​​și, de fapt, a determinat-o să obțină un diagnostic de cancer înainte de a fi prea târziu.

Cum a reușit un dispozitiv să ajute o persoană

Auzim din ce în ce mai multe povești despre oameni care au fost salvați de către Apple Watch de la ceva grav care li sa întâmplat, până la lucruri minore care le-ar fi pus viața în primejdie. 

Cea mai recentă poveste pe această temă este despre Raylene Hackenwerth, din Saint Petersburg, Florida. Se pare că a suferit o criză și era aproape inconștientă, dar sistemul de detectare a șocului de la Apple Watch a sunat la 911 pentru ea.

WFTS a raportat despre această problemă și, conform raportului, unul dintre paramedici a spus că un apel de la un dispozitiv de tip smartwatch este unic. Apple Watch și-a trimis practic localizarea geografică la 911, oferind paramedicilor informații despre unde să meargă.

Citește și Apple aduce o actualizare pentru iPhone. Toți utilizatorii așteptau aceste opțiuni

Când a fost dusă la spital, medicii i-au observat o pată în plămâni și s-a dovedit a fi cancer pulmonar. Doamna așteaptă acum un tratament pentru ea.

Ea a declarat că, dacă Apple Watch nu ar fi sunat la ambulanță, nu și-ar fi dat seama că are cancer acum și, până l-ar fi observat, ar fi fost prea târziu. Ceasul inteligent i-a fost dăruit de către fiul ei, de Crăciun, pentru ca ea să-și urmărească antrenamentul, iar familia nu știa că are o funcție de detectare a șocului care este activată în mod implicit dacă utilizatorul are mai mult de 65 de ani.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net