Noua actualizare de la Apple a sosit. Cu ce îți va afecta performanțele telefonului

Apple a început să lanseze noua versiune a sistemului de operare iOS 15.4.

ios devices jpeg

Actualizarea foarte așteptată de către utilizatori adaugă foarte multe funcții pe care mulți posesori de iPhone așteaptă să le încerce de când compania a început să le testeze în ianuarie prin intermediul programului beta.

Printre cele mai notabile este opțiunea de a vă debloca dispozitivul în timp ce purtați o mască de protecție, astfel încât să nu aveți nevoie de un Apple Watch pentru a vă debloca telefonul, fără a îndepărta o masca de protecție a feței sau a introduce parola. 

După ce ați instalat iOS 15.4, va trebui să îl activați manual în secțiunea Face ID și Parolă din meniul Setări. iOS 15.4 vine și cu o nouă opțiune de voce pentru Siri, mult mai friendly pentru comunitatea LGBTQ.

Alături de noua actualizare de pe iPhone, Apple a lansat și iPadOS 15.4. Aceasta introduce o altă caracteristică foarte așteptată: Control universal. Anunțat pentru prima dată la WWDC, în iunie, și apoi amânat la sfârșitul anului, aceasta vă permite să controlați mai multe Mac-uri și iPad-uri cu o singură tastatură sau mouse. 

Cum să instalezi noua versiune de iOS

Cele două actualizări, de asemenea, vin alături de cu cele 37 de noi emoji-uri, care au fost introduse ca parte a Unicode 14.0. Asta înseamnă că puteți folosi caractere precum „mâinile care formează o inimă” în conversațiile dvs. de tip text și puteți adăuga mai multe tonuri de piele emoji-ului de handshake.    

Noua versiune iOS 15.4 reprezintă un update masiv făcut de către compania americană, mulți profitând încă din perioada beta de funcțiile pe care modele de iPhone ce suportă această actualizare le oferă.

În acest moment, spre deosebire de Android, noua versiune este într-o stare stabilă, așteptând fiecare utilizator să descarce actualizarea prin intermediul pașilor următori:

Pentru a descărca noile actualizări, lansați aplicația Setări pe iPhone sau iPad, apoi atingeți General, urmat de Actualizare software

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
BeFunky collage (12) jpg
Ioana Petric jpg
Regina Elisabeta
Poliţia Română foto Poliţia Română
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta