Ți-ai făcut ultima actualizare la iOS 15.4? Fii atent la problemele celorlalți utilizatori

Apple a început să lanseze iOS 15.4 la începutul acestei săptămâni, alături de iPadOS 15.4, watchOS 8.5, macOS Monterey 12.3, tvOS 15.4 și HomePod Software 15.4. 

iphone blocat in icloud 1170x644 0 jpeg

Potrivit GSM Arena , un număr tot mai mare de oameni raportează o durată de viață proastă a bateriei după actualizare. 

Aceste rapoarte includ un iPhone 13 Pro Max care durează doar o jumătate de zi sau un iPhone 11 care scade încărcarea bateriei cu 80%, în 24 de ore, cu două ore de ecran.

Citește și Schimbare majoră pentru viitorul iPhone 14. Cu ce o să fie echipat

Desigur, problema este departe de a fi universală și, uneori, sunt așteptate unele probleme temporare ale bateriei după o actualizare. 

Ce probleme au celelalte modele

Unii utilizatori au teoretizat că Apple a început să folosească rata de reîmprospătare ProMotion de maxim 120 Hz mult mai frecvent. Sună plauzibil, dar nu poate fi explicația completă, deoarece doar iPhone 13 Pro și Pro Max au ProMotion, iar acestea nu sunt singurele modele afectate. 

Lăsând deoparte problemele nefericite ale bateriei, iOS 15.4 include, de asemenea, peste 100 de emoji-uri noi din setul Emoji 14.0, o nouă opțiune vocală pentru Siri, împreună cu capacitatea de a furniza informații despre oră și dată offline, suport pentru certificatul digital COVID al UE în cardurile de vaccin din Apple Wallet, îmbunătățiri ale traducerilor paginilor web Safari cu suport pentru italiană și chineză, îmbunătățiri ale aplicației Apple Podcasts și multe altele. 

Vezi și Cele mai cool gadgeturi pe care Apple le-a lansat la ultimul său eveniment

Actualizarea software-ului iOS 15.4 le permite utilizatorilor de iPhone să-și deblocheze dispozitivele în timp ce au măștile de protecție pe față. 

Noua actualizare, iOS 15.4, lansată luni include și o serie de alte funcții pentru iPhone-urile existente. Noua caracteristică care permite utilizatorilor să-și deblocheze telefoanele iPhone folosind Face ID în timp ce au măștile este exclusivă pentru iOS 15.4 ‌‌și disponibilă numai pe iPhone 12‌‌ , 12 Mini , 12 Pro și 12 Pro Max și iPhone 13 , 13 Mini , 13 Pro, și 13 Pro Max. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net