Cele mai cool trucuri pe care le poți face cu propriul tău iPhone

Crezi sau nu, iPhone-ul tău poate face o mulțime de trucuri pe care nu le-ai descoperit încă. Deși le cunoști deja pe unele dintre ele, există mai multe lucruri secrete pe care le poți face pe dispozitivul tău iOS.

every iphone jpeg

Recent, o vedetă de pe TikTok a împărtășit câteva sfaturi pe care le poți face cu iPhone-ul tău. S-ar putea să nu știi că aceste caracteristici există, dar trebuie să aflați mai multe despre ele, căci îți pot face viața mult mai ușoară.

iMessage și efectele speciale

Știai că poți trimite un efect personalizat pe iMessage? S-ar putea să ai deja o idee despre aducerea unor animații în textele tale, prin intermediul unor cuvinte. În acest caz, trebuie să tastezi un cuvânt special pentru a declanșa efectul. După aceea, aceasta va activa funcția menționată.

De exemplu, când scrii „pew pew” în chat, va apărea un efect laser. Dacă tastezi „la mulți ani”, baloanele vor apărea pe ecran. Le vei vedea plutind în jurul afișajului.

Interesant este că crearea unui efect de ecran personalizat este posibilă și prin iPhone-ul tău. Puteți combina emoji-urile dorite pentru aceasta.

Vezi și Vrei să-ți cumperi un iPhone? Ce trebuie să ai în vedere când îți achiziționezi noul telefon

Pentru a face acest lucru, puteți atinge două sau mai multe emoji-uri pe ecran. Apoi, ține-le și trimite-le imediat. După aceea, fă click pe Ecran în partea de sus și iată, va urma un efect de ecran complet la atingerea butonului Trimitere.

Link share prin intermediul Siri 

Potrivit The Sun, Tiktokerul a mai prezentat că Siri de la Apple poate face minuni, pe lângă preluarea comenzilor clasice. De asemenea, poate trimite link-uri prietenilor tăi, dacă vrei. 

Este destul de ușor de utilizat. Tot ce trebuie să faci este să spui: „Hei, Siri, distribuie asta cu [numele prietenului tău]” (bineînțeles, în engleză).

Screenshots mult mai mari

Unele telefoane oferă doar o captură de ecran de jumătate de pagină, în timp ce altele oferă doar o mică captură de ecran dintr-o imagine mult mai mare. Poți face un truc, față de ceilalți utilizatorii de iPhone, pe care poate nu l-ai cunoscut încă: să faci o captură de ecran pe toată pagina.

Poți începe prin a face o captură de ecran atingând simultan două butoane. Pentru acele dispozitive fără butonul Acasă, puteți apăsa pur și simplu butoanele de creștere a volumului și de pornire în același mod.

După ce ai făcut asta, mergi în partea de sus a ecranului și fă click pe „Pagină completă”. După ce ai terminat, apasă pe „Terminat”, pentru a-ți salva munca în format PDF.

Citește și Nu ești hotărât? Iată de ce 40% dintre deținătorii de iPhone vor face upgrade la SE în 2022

Ultimul truc de pe iPhone pe care îl poți încerca este dezactivarea notificărilor. Dacă te-ai săturat deja să primești notificări enervante pe ecran, atunci poți face ceva în acest sens.

Pentru a începe acest proces, trebuie să glisezi spre stânga pe notificarea respectivă și să faci click pe „Opțiuni”. Poți alege cât timp vei opri notificarea enervantă, poate fi oprită pentru o oră sau o zi, în funcție de preferințe.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net