Aplicațiile Apple Watch care nu trebuie să îți lipsească de pe dispozitivul smart

Aplicațiile pentru Apple Watch provenite de la dezvoltatori terți nu sunt atât de ușor de identificat, așa că portalul bgr.com a testat o serie de aplicații de acest tip și a întocmit o listă a avantajelor oferite.

 Apple Watch Series 7 FOTO EPA-EFE

Gentler Streak

Gentler Streak este considerată ca fiind una dintre aplicațiile Apple Watch care poate identifica cu mare precizie activitățile de fitness ale utilizatorilor. Aplicația este gratuită, dar necesită un abonament pentru a debloca toate funcțiile. Totodată, aplicația măsoară ritmul cardiac și transmite utilizatorului când trebuie să reducă ritmul sau când poate să intensifice exercițiile.

CARROT

Este una dintre cele mai recunoscute aplicații printre utilizatorii gadgeturilor Apple. Beneficiază de o inteligență artificială revoluționară, care oferă jocuri de cuvinte amuzante când transmite utilizatorului cum este vremea, într-o anumită zonă. Sunt disponibile multe opțiuni complexe, astfel încât utilizatorii să își poată crea o stație meteo chiar la încheietura mâinii. Această aplicație Apple Watch transmite, totodată, și când va începe sau când se va opri ploaia și vă poate avertiza despre schimbarea bruscă a vremii.

Authenticator by 2Stable

Autentificarea în siguranță, pe email, social media sau alte aplicații este posibilă și în lipsa telefonului mobil, întrucât aplicația care generează coduri de securitate este disponibilă și pe Apple Watch. Authenticator este o aplicație gratuită, dar necesită abonament pentru deblocarea întregului set de funcții

OurGroceries

OurGroceries păstrează automat lista de alimente a familiei dumneavoastră, la zi, pe iPhone-ul fiecărui membru al familiei. Fiecare modificare a listei de cumpărături partajate este vizibilă în câteva secunde pe orice alt iPhone, ceas, iPod touch, iPad sau smartphone asociat cu al tău. Puteți, de asemenea, să urmăriți ingredientele din rețetele preferate și să le adăugați pe toate odată la lista de cumpărături. Este posibil să adăugați manual sau să beneficiați de ajutorul acordat de Siri.

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image png
balcoanele solare jpg
printul philip meghan markle colaj gettyimages jpg
norvegia studii colaj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net