Aplicațiile Apple Watch care nu trebuie să îți lipsească de pe dispozitivul smart

Aplicațiile pentru Apple Watch provenite de la dezvoltatori terți nu sunt atât de ușor de identificat, așa că portalul bgr.com a testat o serie de aplicații de acest tip și a întocmit o listă a avantajelor oferite.

 Apple Watch Series 7 FOTO EPA-EFE

Gentler Streak

Gentler Streak este considerată ca fiind una dintre aplicațiile Apple Watch care poate identifica cu mare precizie activitățile de fitness ale utilizatorilor. Aplicația este gratuită, dar necesită un abonament pentru a debloca toate funcțiile. Totodată, aplicația măsoară ritmul cardiac și transmite utilizatorului când trebuie să reducă ritmul sau când poate să intensifice exercițiile.

CARROT

Este una dintre cele mai recunoscute aplicații printre utilizatorii gadgeturilor Apple. Beneficiază de o inteligență artificială revoluționară, care oferă jocuri de cuvinte amuzante când transmite utilizatorului cum este vremea, într-o anumită zonă. Sunt disponibile multe opțiuni complexe, astfel încât utilizatorii să își poată crea o stație meteo chiar la încheietura mâinii. Această aplicație Apple Watch transmite, totodată, și când va începe sau când se va opri ploaia și vă poate avertiza despre schimbarea bruscă a vremii.

Authenticator by 2Stable

Autentificarea în siguranță, pe email, social media sau alte aplicații este posibilă și în lipsa telefonului mobil, întrucât aplicația care generează coduri de securitate este disponibilă și pe Apple Watch. Authenticator este o aplicație gratuită, dar necesită abonament pentru deblocarea întregului set de funcții

OurGroceries

OurGroceries păstrează automat lista de alimente a familiei dumneavoastră, la zi, pe iPhone-ul fiecărui membru al familiei. Fiecare modificare a listei de cumpărături partajate este vizibilă în câteva secunde pe orice alt iPhone, ceas, iPod touch, iPad sau smartphone asociat cu al tău. Puteți, de asemenea, să urmăriți ingredientele din rețetele preferate și să le adăugați pe toate odată la lista de cumpărături. Este posibil să adăugați manual sau să beneficiați de ajutorul acordat de Siri.

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

shutterstock 1833215881 jpg
anisia gafton jpg
autostrada jpg
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
pantofi jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
Niculae Badalau - foto Bogdan Vladu
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
image
image
image
image
Salvamar Mamaia foto Primaria Constanta jpeg
arsenie boca jpg
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
efecte busuioc 0 jpeg
autostrada jpg