Top 4 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a intra în ecosistemul Apple

Dacă până la acest moment nu ai interacționat cu brandul Apple sau nu ai avut ocazia de a fi în posesia unui dispozitiv de-a lor, însă te bate gândul să îți iei un telefon Iphone sau un Macbook, atunci e necesar să înțelegi câteva aspecte înainte de a face achiziția. Cu siguranță ai auzit mult lucruri despre ecosistemul Apple și despre ce este acesta, fie lucruri bune, fie lucruri mai puțin bune, însă pentru a alege corect e necesar să te informezi cât mai corect și mai pe înțelesul tău. 

Top 4 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a intra în ecosistemul Apple
Top 4 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a intra în ecosistemul Apple

Cele mai importante aspecte pe care trebuie să le cunoști înainte de a intra în ecosistemul Apple

1. Nu trebuie să achiziționezi toate dispozitivele de la Apple 

Dacă ești cu adevărat un fan al brandului Apple, atunci cu siguranță îți vei dori să ai toate device-urile de la acesta. Însă, dacă îți dorești să achiziționezi doar un telefon sau o pereche de căști, trebuie să știi că ele vor funcționa extrem de bine și chiar vor putea fi utilizate și cu alte dispozitive de la alte branduri. 

2. Ecosistemul îți ușurează viața

E de la sine înțeles faptul că ecosistemul creat de cei de la Apple e realizat astfel încât să îți fie cât mai ușor de utilizat, iar atunci când ai toate dispozitivele interconectate, să transferi date de pe telefon pe laptop sau invers, este cu adevărat mult mai facil. Mai mult, un astfel de ecosistem te va scăpa de utilizarea tuturor cablurilor, iar sincronizarea dintre laptop și telefon este binevenită, mai ales în mediul profesional. 

3. Nu e necesar să cumperi accesoriile de la reselleri autorizați

E important să știi că nu este necesar să îți cumperi accesoriile de la compania mare, ci poți cumpăra accesoriile de care mai ai nevoie de la firmele mai mici, dar care îți oferă aceeași calitate la un preț mult mai bun. Spre exemplu, poți achiziționa huse pentru Iphone 14 Pro de la Brandgsm.ro, de unde poți alege dintr-o gama extrem de largă, online și rapid, printr-un singur click. 

4. Investiția mare este doar la început

Brandul Apple este cunoscut pentru sistemul său de „buy back”, motiv pentru care odată ce vei intra în ecosistemul lor, atunci când vor apărea noile dispozitive, trecerea către ele va fi destul de ușoară și, evident, nu va presupune să scoți din buzunar o sumă extraordinar de mare. Astfel, dacă consider că ecosistemul este ceea ce îți dorești, merită să intri în acesta, mai ales e termen lung. 

Mai mult, va trebui să știi că produsele Apple folosesc un sistem de operare diferit, deci va trebui să iei în calcul și faptul că va exista o perioadă de tranziție până când te vei obișnui cu noile dispozitive și până când vei înțelege exact cum să îl folosești la capacitate maximă. 

Sursa foto: pexels.com

image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net