Cele trei trucuri de pe telefon de care mai mult ca sigur nu știai

Ești sigur că-ți folosești telefonul la capacitate maximă? Astăzi, îți oferim trei trucuri pe care le poți testa pe iPhone-ul tău, care s-ar putea să-ți facă viața mult mai ușoară. 

iPhone SE filmează 4K jpeg
Apple are mai multe trucuri interesante pe care le poți încerca

Song ID sau Shazam 

Poți să identifici o melodie foarte ușor prin intermediul aplicațiilor puse la dispoziție de către Apple.

Această nouă caracteristică folosește mai multe elemente specifice platformei Shazam, care, ca notă informativă, a fost achiziționată de către Apple. 

S-ar putea să te intereseze și: Ai poze sensibile în telefon? Ce viitor te așteaptă cu iOS 16

Astfel, această aplicație îți permite să identifici orice melodie care se află în apropierea ta sau chiar din telefonul tău, dacă e vorba de un video de pe YouTube sau TikTok. 

Poți să adaugi o scurtătură pentru recunoașterea automată a melodiilor în Control Centre. Asta face ca totul să fie mai ușor de accesat și, de altfel, sunt doar câțiva pași pe care trebuie să-i faci pentru a face asta.

Tot ce trebuie să faci este să te duci la Setări și la Control Centre. După care, tot ce trebuie să faci este să adaugi Music Recognition la finalul listei.

Urmărește și: Trucurile de pe telefonul tău care te ajută să plătești mai puțini bani

Măsurători direct de pe telefonul tău

Dacă nu știai, iPhone are o platformă integrată care-ți permite să măsori foarte multe suprafețe. De altfel, aplicația de măsurare a terenului sau a altor suprafețe a devenit disponibilă prin intermediul actualizării la sistemul de operare iOS 12.

Aplicația folosește inteligența artificială pentru a determina distanța dintre două puncte, dându-ți o aproximație a distanței dintre punctul A și punctul B.

Vezi și: Cât de scump va ajunge să fie iPhone 14? Utilizatorii sunt nemulțumiți

Pentru a face asta, trebuie doar să deschizi telefonul și să te duci la obiectul pe care încerci să-l măsori. Dacă este un obiect ce are o formă ușor de măsurat, aplicația îți va oferi automat lățimea, înălțimea sau chiar aria.

RoAlert, dar pentru ploaie și cu mai puține sperieturi

Nu-i așa că te-ai săturat să auzi sunetul RoAlert-ului de fiecare dată când plouă? De altfel, uneori, nu știi niciodată când începe să plouă. Nicio problemă!

Apple a adus pe iPhone o opțiune foarte importantă și inovatoare. Acum, o să primești o notificare de fiecare dată când începe să plouă sau chiar cu minute bune înainte ca ploaia să înceapă. 

Tot ce trebuie să faci este să intri în aplicația de vreme. După care, trebuie să te duci la setări și să activezi notificările pentru vreme rea. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
299515611 1814428082226287 3139650293635733392 n (1) jpg
foto front 1 pisica instagram jpg
image 287 jpeg
maria constantin iubit 3 png
femeie sanatate jpg
Arlyne Frankel (sursa foto Facebook)
sursa foto pexels.com
image
image
image
image
foto   accident statie autobuz jpg
Delta 1 jpg
dinca jpg
foto1 istanbul GettyImages 1414284786 jpg
foto front 1 pisica instagram jpg
femeie sanatate jpg