Apple aduce iOS 15.5: ce trebuie să știi și de unde îl poți descărca

Cea mai recentă actualizare de la Apple, iOS 15.5, a ajuns pentru publicul larg. După mai multe probleme întâlnite în programul beta, actualizarea sistemului de operare iOS este acum disponibilă pentru descărcare.

Apple aduce noua actualizare iOS 15.5
Apple aduce noua actualizare iOS 15.5

Iată tot ce trebuie să știți despre lansarea iOS 15.5, de la data lansării și până la noile funcții. 

Ce noutăți are iOS 15.5

Cum descarc iOS 15.5? 

Puteți descărca iOS 15.5 accesând  Setări > General > Actualizare software > Descărcare și instalare . Actualizarea iOS 15.5 are aproximativ 630 MB. 

Citește și Te gândești să cumperi un telefon secondhand? Cele mai utile trucuri pentru a verifica un smartphone folosit

Aplicația de podcasturi

O nouă funcție din iOS 15.5 vă permite să modificați setările din aplicația Podcasts, pentru a gestiona mai bine spațiul de stocare al telefonului. Setarea vă permite să limitați episoadele stocate pe telefon și puteți șterge automat episoadele mai vechi.

iTunes Pass redenumit Apple Balance

O altă modificare include aplicația iTunes Pass pentru Wallet, care va fi redenumită Apple Balance. Acum, veți găsi un card separat în Apple Wallet pentru Apple Balance, similar cu modul în care un card de credit era afișat în Wallet. 

Vezi și De câți megapixeli ai nevoie, de fapt, pe telefonul tău mobil

Apple Cash

Cea mai mare schimbare de pe actualizarea 15.5 este includerea butoanelor „Trimite” și „Solicitare” în aplicația Apple Cash . Cu aceste butoane în iOS 15.5, puteți primi și trimite bani direct de pe cardul dvs. Apple Cash, economisindu-vă câteva minute bune între tranzacții.

Cu ce s-ar putea să vină iOS 16

Chiar dacă Apple aduce un nou iOS în fiecare an, sistemele de operare sunt compatibile cu majoritatea modelelor vechi, iOS 15 funcționând fără probleme pe un iPhone 6S din 2015.

Totuși, publicația franceză iPhoneSoft susține că un dezvoltator de la Apple a transmis că iOS 16 va funcționa pe iPhone-uri care au un procesor A10 sau mai mare, făcând referire la iPhone 7 și versiunile ulterioare.

De altfel, se pare că prin intermediul lui iOS 16, Apple dorește să opteze pentru un FaceTime care să semene și mai mult cu Zoom, în această eră a videoconferințelor. 

Și, pe măsură ce giganții tehnologiei vor împinge și mai mult ideea de metaverse către public, s-ar putea să avem mai multe elemente din acest univers virtual în viitoarea versiune a iOS.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net