Cât de rezistent este, de fapt, un telefon CAT. Review S52

#Best buys 24 ianuarie 2022

Pia╚Ťa telefoanelor mobile s-a adaptat pentru fiecare preferin╚Ť─â, dar ╚Öi pentru fiecare domeniu ├«n care o persoan─â poate activa. Avem, a╚Öadar, tot felul de modele care se pot mula pe toate gusturile clien╚Ťilor. Chiar ╚Öi a╚Öa, pentru persoanele ce lucreaz─â ├«n domenii solicitante, un produc─âtor de utilaje s-a ridicat ╚Öi a lansat propriul telefon mobil, destinat celor din domeniu.

image

Cât de rezistent poate fi un telefon dezvoltat de un producător de utilaje?

Persoanele ce lucreaz─â ├«n domenii solicitante ├«╚Öi pun la ├«ncercare rezisten╚Ťa telefonului cu fiecare mi╚Öcare ce are loc c├ónd ace╚Ötia se apleac─â sau, ├«n func╚Ťie de caz, risc─â s─â-l scape de la o ├«nal╚Ťime considerabil─â, unde un telefon conven╚Ťional s-ar face praf ├«n urma acestei caz─âturi. Aici vine ├«n ecua╚Ťie Caterpillar CAT S52, un telefon rezistent, care nu se sperie, dac─â e sc─âpat de la o ├«n─âl╚Ťime anume.

Telefonul CAT S52 este preg─âtit pentru o utilizare sigur─â f─âr─â a mai fi necesar─â o hus─â sau o folie de protec╚Ťie, rezisten╚Ťa acestuia fiind punctul forte principal de care acesta se bucur─â. Av├ónd o grosime de 9,69 mm ╚Öi o greutate aproximativ─â de 210g, ├«mbr─âcat ├«ntr-o carcas─â dur─â care, totu╚Öi, este adaptat─â cu un stil elegant ╚Öi puternic, telefonul poate fi l─âsat l├óng─â dumneavostr─â, ├«n cele mai grele condi╚Ťii, iar acesta va continua s─â func╚Ťioneze f─âr─â probleme. 

Cu o rezisten╚Ť─â de grad militar, telefonul Caterpillar CAT S52 este testat pentru c─âderile pe beton de la o ├«n─âl╚Ťime de 1,5 metri, iar acesta a rezistat formidabil, ├«n ciuda telefoanelor conven╚Ťionale. Mai mult, acesta se bucur─â ╚Öi de o rezisten╚Ť─â la ap─â, fiind echipat cu noul  Gorilla Glass, apa, praful, c─âz─âturile sau accidentele nu vor avea niciun efect asupra acestui telefon rezistent. De asemenea, acesta are ╚Öi unghiuri frontale ceva mai ridicate, pentru a proteja ecranul telefonului ├«n cazul ├«n care acesta cade cu fa╚Ťa pe beton.

De ce specifica╚Ťii se bucur─â acest telefon?

Spre bucuria tuturor, acest telefon de la CAT se poate l─âuda cu ni╚Öte specifica╚Ťii de nivel ├«nalt, chiar dac─â pre╚Ťul nu este la acel nivel. La doar 1.809 lei pe eMag, Caterpillar CAT S52 se poate lupta cu alte telefoane, de la branduri de renume. Oferind un procesor cu 8 nuclee dezvoltat de c─âtre MediaTek Helio P35 MT6765, cu 4GB RAM ╚Öi o baterie generoas─â de 3100 mAh, CAT S52 va satisface toate nevoile zilnice: de la rezisten╚Ť─â ├«n cadrul locului de munc─â, la un design elegant ╚Öi robust, construit cu materiale de ultim─â genera╚Ťie, folosite doar pentru sistemele de siguran╚Ť─â premium. 

image

De asemenea, prin intermediul camerelor foto-video echipate cu 12 ╚Öi 8 megapixeli, vor putea fi surprinse toate momentele importante din via╚Ťa unei persoane la o rezolu╚Ťie HD, la doar un click distan╚Ť─â. Fiind echipat─â cu senzorul ce este disponibil chiar ╚Öi pe telefonul celor de la Google, fapt ce va oferi imagini de calitate superioar─â.

Pentru cur─â╚Ťare, produc─âtorul recomand─â ca orificiile s─â fie acoperite, iar toate elementele de conectivitate (cabluri, c─â╚Öti etc) s─â fie deconectate pentru a facilita procesul de cur─â╚Ťare sub jetul de ap─â sau prind intermediul ╚Öerve╚Ťelelor umede, indiferent de pH-ul acestora. 

Acesta este disponibil la eMAG la un pre╚Ť de 1.809 lei, iar ├«n func╚Ťie de momentul achizi╚Ťiei, acesta se poate achizi╚Ťiona ├«mpreun─â cu un ceas dezvoltat de c─âtre produc─âtorul de utilaje CAT.

survivor3 png
cub oana roman png
BeFunky collage (7) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
Johnny Depp ┼či Amber Heard au divor┼úat ├«n 2017, dup─â 15 luni de c─âsnicie jpeg
leni klum 2 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
vaccin sinovac jpeg
cherries ge681e00cc 1920 jpg
extrageri loto
calendar ortodox 2021 17 mai sfantul apostol andronic si sotia sa iunia png
Insula Ko Samui din Thailanda jpeg
foto mare shutterstock 1383751604 jpg