Ce actualizări aduce noua versiune a PlayStation 4 și PlayStation 5

Marți, Sony a transmis că va începe să lanseze o actualizare beta pentru versiunile PS4 și PS5 a consolei sale de jocuri video.

click ps4 onur binay o jlc7hsjm0 unsplash jpeg

Prin această actualizare, noua versiune beta a software-ului consolei PS5 va aduce noi modificări, ce cuprinde ecranul de chat dedicat grupurilor, noi setări pentru interfața sistemului, dar și mai multe comenzi vocale, ce-ți vor permite să accesezi mai multe funcții sau jocuri disponibile, fără să miști niciun deget.

Când va fi disponibilă noua actualizare de sistem și ce va aduce?

Așadar, conform informațiilor pe care compania le-a postat pe blogul său, noua actualizare a PS5 va răspunde la comanda vocală „Hei, PlayStation!”. Prin această comandă, consola vă va permite să găsiți și să accesați jocurile, aplicațiile sau setările din sistem, dar și să controlați viteza de redare, să puneți pauză sau să activați anumite funcții în timpul unui videoclip sau a unei piese muzicale. Totuși, dacă nu doriți să utilizați această funcție, Sony a subliniat că ea poate fi dezactivată folosind funcția de setări a consolei. Dacă aveți un cont înregistrat în Statele Unite sau Marea Britanie, aceasta va fi disponibilă și pentru voi. Gigantul japonez a transmis că ea va fi, inițial, disponibilă doar în limba engleză și doar utilizatorilor din Regatul Unit și SUA. 

De asemenea, compania va face și modificări în grupurile de chat. Dacă dețineți un PS4 sau PS5, acestea sunt numite și „Gașcă”. Acum, veți putea alege dacă chatul de grup este deschis, ceea ce înseamnă că prietenii voștri se vor putea alătura fără a fi nevoit să trimiteți invitații. Totuși, doar utilizatorii ce au și-au actualizat sistemul cu noua versiune beta se vor putea alătura sesiunii voastre, fără a fi nevoit să accepți sau să trimiți o invitație.

Compania a subliniat că toate aceste actualizări disponibile atât pentru consola de jocuri video PS5, cât și pentru versiunea anterioară, PS4, vor fi disponibile pentru toată lumea, până la sfârșitul acestui an.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
Moș Crăciun a venit la refugiații ucraineni din România. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cos cumparaturi shutter jpeg
shutterstock 1046965294 jpg
Barbat arestat - catuse FOTO Shutterstock
calendar ortodox 2021 29 noiembrie sfantul mucenic paramon png
Prințul Albert și Prințesa Charlene la bal (7) jpg
supermarket jpg
catalin chereches  1280x720 jpg