Ce actualizări aduce noua versiune a PlayStation 4 și PlayStation 5

Marți, Sony a transmis că va începe să lanseze o actualizare beta pentru versiunile PS4 și PS5 a consolei sale de jocuri video.

click ps4 onur binay o jlc7hsjm0 unsplash jpeg

Prin această actualizare, noua versiune beta a software-ului consolei PS5 va aduce noi modificări, ce cuprinde ecranul de chat dedicat grupurilor, noi setări pentru interfața sistemului, dar și mai multe comenzi vocale, ce-ți vor permite să accesezi mai multe funcții sau jocuri disponibile, fără să miști niciun deget.

Când va fi disponibilă noua actualizare de sistem și ce va aduce?

Așadar, conform informațiilor pe care compania le-a postat pe blogul său, noua actualizare a PS5 va răspunde la comanda vocală „Hei, PlayStation!”. Prin această comandă, consola vă va permite să găsiți și să accesați jocurile, aplicațiile sau setările din sistem, dar și să controlați viteza de redare, să puneți pauză sau să activați anumite funcții în timpul unui videoclip sau a unei piese muzicale. Totuși, dacă nu doriți să utilizați această funcție, Sony a subliniat că ea poate fi dezactivată folosind funcția de setări a consolei. Dacă aveți un cont înregistrat în Statele Unite sau Marea Britanie, aceasta va fi disponibilă și pentru voi. Gigantul japonez a transmis că ea va fi, inițial, disponibilă doar în limba engleză și doar utilizatorilor din Regatul Unit și SUA. 

De asemenea, compania va face și modificări în grupurile de chat. Dacă dețineți un PS4 sau PS5, acestea sunt numite și „Gașcă”. Acum, veți putea alege dacă chatul de grup este deschis, ceea ce înseamnă că prietenii voștri se vor putea alătura fără a fi nevoit să trimiteți invitații. Totuși, doar utilizatorii ce au și-au actualizat sistemul cu noua versiune beta se vor putea alătura sesiunii voastre, fără a fi nevoit să accepți sau să trimiți o invitație.

Compania a subliniat că toate aceste actualizări disponibile atât pentru consola de jocuri video PS5, cât și pentru versiunea anterioară, PS4, vor fi disponibile pentru toată lumea, până la sfârșitul acestui an.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Reteta socata jpeg
casa veche pixabay jpeg
train pixabay jpg
ambulanta jpg
padure pixabay jpg
rsz transilvania   shutterstock 1694418106 jpg
restaurant jpg
masa de paste shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net