Ce viitor are criptomoneda pe care o pregătește Facebook?

26 ianuarie 2022

De mai bine de doi ani, Facebook se bate cu pumnul ├«n piept c─â se preg─âte╚Öte s─â intre ├«n pia╚Ťa cripto, iar criptomoneda sponsorizat─â de Facebook/Meta, cunoscut─â ╚Öi sub numele de Libra, a rezistat la fel de mult c├ót a fost l─âudat─â de ace╚Ötia.

Facebook, prin intermediul Asocia╚Ťiei Diem, va lua ├«n considerare o posibil─â v├ónzare a activelor sale, dup─â ce a ├«nt├ómpinat rezisten╚Ťa autorit─â╚Ťilor de reglementare care s-au opus ini╚Ťiativei Meta. Recent, Statele Unite au pus piciorul ├«n prag ├«n ceea ce prive╚Öte pia╚Ťa criptomonedelor, iar ├«n urma acestui anun╚Ť, aceast─â pia╚Ť─â digital─â s-a pr─âbu╚Öit.

mark zuckerberg ray ban stories jpeg

Facebook, preg─âtit s─â lanseze o criptomoned─â, chiar dac─â pia╚Ťa se duce ├«n jos

Totu╚Öi, dac─â Diem ├«╚Öi vinde ├«ntr-adev─âr activele, acesta poate fi doar un indiciu c─â criptomoneda nu poate g─âsi o cale spre lumin─â. Ini╚Ťial, Libra a fost menit─â s─â fie un simbol digital, sus╚Ťinut ├«n mod constant de un co╚Ö de valute din ├«ntreaga lume, dar autorit─â╚Ťile de reglementare au oprit rapid aceast─â idee.

Chiar dac─â ideea ini╚Ťial─â nu p─ârea promi╚Ť─âtoare, compania Diem s-a preg─âtit s─â lanseze un nou token digital care va fi str├óns legat de dolarul american. Cine ar fi crezut, dar nici aceast─â variant─â nu a func╚Ťionat, scrie The Verge

Au existat ╚Öi alte semne recente c─â moneda Diem ar putea s─â nu vad─â lumina zilei. Facebook, cunoscut mai recent sub numele de Meta, a lansat un portofel digital pe care l-a construit s─â func╚Ťioneze pe platforma Diem. Totu╚Öi, coordonatorul echipei, David Marcus, a p─âr─âsit echipa, iar proiectul s-a pr─âbu╚Öit.

Recent, pia╚Ťa criptomonedelor s-a lovit de mai multe aisberguri. Totul a ├«nceput, ca ├«ntr-o poveste, cu problemele din Kazahstan, o important─â ╚Ťar─â ce este responsabil─â pentru minarea unei ÔÇ×cantit─â╚ŤiÔÇŁ enorme de Bitcoin. Recent, Statele Unite s-au impus ├«mpotriva criptomonedelor, iar principalul atuu al criptomonedelor - decentralizare ar putea avea probleme ├«n urma ideilor pe care administra╚Ťia Biden le are pentru aceast─â pia╚Ť─â digital─â.

Pentru c─â o problem─â nu vine niciodat─â singur─â, ╚Öi Rusia se preg─âte╚Öte s─â interzic─â tranzac╚Ťionarea ╚Öi minarea de criptomonede pe teritoriul ╚Ť─ârii. 

Pute╚Ťi urm─âri ╚Ötirile Click! ╚Öi pe Google News

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
cub radu stefan banica png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg
4 printul andrew profimedia 0652894124 jpg jpeg
ioan niculae jpeg
inceput de an scolar jpeg