Cele mai bune jocuri pe care să le încerci pe telefonul tău în 2022

Care sunt cele mai bune jocuri pentru mobil pe Android și iPhone chiar acum? Telefoanele inteligente au parcurs un drum lung de când primele jocuri au ajuns în magazinele de aplicații, în 2008. Cu telefoane mult mai capabile, aplicațiile și jocurile au devenit mai impresionante în ceea ce privește grafica și gameplay-ul.

Cele mai bune jocuri pe telefon 2022
Cele mai bune jocuri pe telefon 2022

Am pregătit o listă cu unele dintre cele mai bune jocuri pentru mobil pe care le puteți descărca pe un smartphone, de la titluri precum Genshin Impact până la Call of Duty: Mobile.

Asphalt 9: Legends

Probabil unul dintre cele mai populare jocuri cu curse de pe platformele mobile, Asphalt 9: Legends este a noua parte din franciza Asphalt. În ciuda faptului că este un titlu free-to-play, primești o mulțime de funcții precum o grafică bună, un joc incitant în stil arcade, curse uimitoare bazate pe locuri din lumea reală și o listă impresionantă de vehicule.

Call of Duty: mobile

Un alt popular battle royale pentru jucătorii ce sunt pasionați de multiplayer mobil, Call of Duty: Mobile, a apărut pe piață în 2019. Jocul include moduri de bază precum Frontline, Team Deathmatch, Domination, Search & Destroy, Gunfight, Kill Confirmed, Hardpoint și Free for All. De asemenea, puteți juca moduri speciale care sunt introduse pentru anumite evenimente.

Citește și Fă bine direct de pe canapea. Cum să achiziționezi programe în valoare de 2,500 de dolari la preț de nimic

Jocul este, de asemenea, actualizat regulat cu hărți, evenimente, operatori și arme noi. Call of Duty: Mobile a atins recent cel mai mare venit în microtranzacții de la lansarea lor, depășind pragul de venituri de 1,5 miliarde de dolari.

Genshin Impact

Jocurile de acțiune sunt foarte prezente pe mobil, dar puține se pot egala în ceea ce privește profunzimea și stilul Genshin Impact de la compania miHoYo. Jocul este plasat în lumea imaginară a lui Tevyat, cu șapte națiuni diferite bazate pe elemente. Separați de fratele lor, jucătorii trebuie să treacă prin politica din diferitele regiuni ale lui Tevyat în căutarea fratelui lor, însoțiți de ghidul Paimon. Genshin Impact prezintă o mecanică de luptă ușor de înțeles, chiar dacă o să dureze ceva pentru a avansa în joc.

Minecraft

Foarte puține jocuri au reușit să reproducă ceea ce Minecraft le oferă jucătorilor săi. Deși este denumit, în general, un joc de supraviețuire, Minecraft oferă și instrumente creative. Trebuie să folosiți blocuri pentru a construi structuri în joc, folosind materii prime care pot fi extrase dintr-o lume nelimitată.

Vezi și Jocurile video l-au închis pe acest adolescent. De ce a primit 5 ani de închisoare

Construcția de structuri vă va permite să luptați cu monștri controlați de computer, dar puteți alege și să concurați cu alți jucători, deschizând posibilități diverse în jocul open world.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net