Cele mai bune jocuri pe care să le încerci pe telefonul tău în 2022

Care sunt cele mai bune jocuri pentru mobil pe Android ╚Öi iPhone chiar acum? Telefoanele inteligente au parcurs un drum lung de c├ónd primele jocuri au ajuns ├«n magazinele de aplica╚Ťii, ├«n 2008. Cu telefoane mult mai capabile, aplica╚Ťiile ╚Öi jocurile au devenit mai impresionante ├«n ceea ce prive╚Öte grafica ╚Öi gameplay-ul.

smartphone jpeg
Cele mai bune jocuri pe telefon 2022

Am preg─âtit o list─â cu unele dintre cele mai bune jocuri pentru mobil pe care le pute╚Ťi desc─ârca pe un smartphone, de la titluri precum Genshin Impact p├ón─â la Call of Duty: Mobile.

Asphalt 9: Legends

Probabil unul dintre cele mai populare jocuri cu curse de pe platformele mobile, Asphalt 9: Legends este a noua parte din franciza Asphalt. ├Än ciuda faptului c─â este un titlu free-to-play, prime╚Öti o mul╚Ťime de func╚Ťii precum o grafic─â bun─â, un joc incitant ├«n stil arcade, curse uimitoare bazate pe locuri din lumea real─â ╚Öi o list─â impresionant─â de vehicule.

Call of Duty: mobile

Un alt popular battle royale pentru juc─âtorii ce sunt pasiona╚Ťi de multiplayer mobil, Call of Duty: Mobile, a ap─ârut pe pia╚Ť─â ├«n 2019. Jocul include moduri de baz─â precum Frontline, Team Deathmatch, Domination, Search & Destroy, Gunfight, Kill Confirmed, Hardpoint ╚Öi Free for All. De asemenea, pute╚Ťi juca moduri speciale care sunt introduse pentru anumite evenimente.

Cite╚Öte ╚Öi┬áF─â bine direct de pe canapea. Cum s─â achizi╚Ťionezi programe ├«n valoare de 2,500 de dolari la pre╚Ť de nimic

Jocul este, de asemenea, actualizat regulat cu h─âr╚Ťi, evenimente, operatori ╚Öi arme noi. Call of Duty: Mobile a atins recent cel mai mare venit ├«n microtranzac╚Ťii de la lansarea lor, dep─â╚Öind pragul de venituri de 1,5 miliarde de dolari.

Genshin Impact

Jocurile de ac╚Ťiune sunt foarte prezente pe mobil, dar pu╚Ťine se pot egala ├«n ceea ce prive╚Öte profunzimea ╚Öi stilul Genshin Impact de la compania miHoYo. Jocul este plasat ├«n lumea imaginar─â a lui Tevyat, cu ╚Öapte na╚Ťiuni diferite bazate pe elemente. Separa╚Ťi de fratele lor, juc─âtorii trebuie s─â treac─â prin politica din diferitele regiuni ale lui Tevyat ├«n c─âutarea fratelui lor, ├«nso╚Ťi╚Ťi de ghidul Paimon. Genshin Impact prezint─â o mecanic─â de lupt─â u╚Öor de ├«n╚Ťeles, chiar dac─â o s─â dureze ceva pentru a avansa ├«n joc.

Minecraft

Foarte pu╚Ťine jocuri au reu╚Öit s─â reproduc─â ceea ce Minecraft le ofer─â juc─âtorilor s─âi. De╚Öi este denumit, ├«n general, un joc de supravie╚Ťuire, Minecraft ofer─â ╚Öi instrumente creative. Trebuie s─â folosi╚Ťi blocuri pentru a construi structuri ├«n joc, folosind materii prime care pot fi extrase dintr-o lume nelimitat─â.

Vezi și Jocurile video l-au închis pe acest adolescent. De ce a primit 5 ani de închisoare

Construc╚Ťia de structuri v─â va permite s─â lupta╚Ťi cu mon╚Ötri controla╚Ťi de computer, dar pute╚Ťi alege ╚Öi s─â concura╚Ťi cu al╚Ťi juc─âtori, deschiz├ónd posibilit─â╚Ťi diverse ├«n jocul open world.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Pute┼úi urm─âri ┼čtirileÔÇéClick! pe Google News,ÔÇéFacebook ╚ÖiÔÇéInstagram

297951208 827483831584833 7374864136629985305 n jpg
cub elena basescu png
cluj florin salam
298248582 369171575385020 439730657930127129 n jpg
majda si mihai png
baza tommy lee copy jpeg
eva zaharescu webp
samantha smith abuz sexual jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
aine davis jfif
Valeric─â Chitic FOTO vrancea14
foto baza turista paris shutter jpg
ghee butter in glass jar with wooden spoon jpg
2 dr denisa zaharia 2 jpg jpeg
spania profimedia jpg