Cum va arăta noul iPhone 14? Imaginile au ajuns la producătorii de accesorii

Este aproape mai mult ca sigur că modelele de la iPhone de ultimă generație, iPhone 14 Pro (6,1 inchi) și iPhone 14 Pro Max (6,7 inchi), vor avea un design nou, în timp ce modelele casual, precum iPhone 14, nu se vor raporta la designul din 2022. 

iphone png
Cum va arăta noul iPhone 14?

Cosmic Ultra Machine a prezentat, prin intermediul ShrimpApplePro, schemele trimise de către producătorii de accesorii și, deși nu arată întregul design, apar pentru a afirma unele dintre zvonurile anterioare.

Cum va arăta noul iPhone 14?

În primul rând, Apple a terminat cu mini-modelul după performanțele sale sumbre pe piață și îl va înlocui cu un model non-Pro Max, care se va încadra deasupra modelului entry-level.

Citește și Cum a reușit un iPhone să salveze viața unei persoane. Funcția secretă de care nu știa nimeni

Un alt lucru pe care aceste imagini par să îl confirme este că iPhone 14 Pro și Pro Max vor avea denivelări considerabile ale camerei. Dimensiunile camera bump-ului au crescut, aparent, din cauza noului senzor de pe camera de 48 MP, care este setat să înlocuiască modulul de 12 MP, cu care ne-am obișnuit.

image
iPhone 14

Deși acest senzor de rezoluție mai mare ar putea spori și mai mult reputația iPhone-ului ca cel mai bun telefon cu cameră de top, acesta va fi cu până la 35% mai mare decât senzorul pe care îl înlocuiește, iar înălțimea lentilei 7P care va fi peste el ar putea crește, de asemenea, cu 5 până la 10%.

iPhone 14 și 14 Max vor veni cu denivelări mai mici și, spre deosebire de variantele Pro, care vor avea trei camere, iar acestea se așteaptă să aibă un sistem cu două camere.

Vezi și Antrenamente pentru mămici. Noile actualizări făcute de către Apple pentru sportivi

Chiar dacă imaginile dedicate producătorilor de accesorii nu prezintă cu exactitate ecranele telefoanelor, există, din fericire, mai multe zvonuri asupra acestora. Așadar, se pare că modelele din gama Pro se vor bucura de ecrane de 120 Hz, care vor fi fabricate chiar de către Samsung sau LG. De asemenea, modelul Pro se pare că va rula pe procesorul A16 Pro, cea mai nouă adiție din familia Apple. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
viorel lis si oana lis
Razboi in Ucraina FOTO Captură video jpg
Conducta petrol FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Medicamente pentru Ucraina
must (pixabay)
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
calendar ortodox 2021 06 octombrie toma de gabriel toma chituc jpeg
NASA (sursa FOTO captura video CNET Highlights)
ffsdf jpg