E halucinant cât valorează Apple! Vezi ce record a doborât într-o singură zi!

#Best buys 4 ianuarie 2022

Apple a devenit luni, 3 decembrie, prima companie american─â care ajunge la o capitalizare de pia╚Ť─â de 3 trilioane de dolari. Motivul? Investitorii sunt foarte ├«ncrez─âtori c─â produc─âtorul american de telefoane iPhone va continua s─â lanseze produse care se vor vinde foarte bine. Recent, Apple a lansat iPhone 13 ├«n al doilea s─âu val de telefoane ce utilizeaz─â tehnologia 5G.

image

├Än prima zi de tranzac╚Ťionare din 2022, ac╚Ťiunile Apple au ajuns la un record de 182,88 de dolari. 

Cea mai valoroas─â companie din lume este prima care ajunge la acest prag de 3 trilioane de dolari. Investitorii pariaz─â ca oamenii din ├«ntreaga lume s─â scoat─â ╚Öi ├«n continuare bani mul╚Ťi pentru Iphone, Macbook ╚Öi servicii precum Apple Tv ╚Öi Apple Music.

Unii analiști consideră că motorul acestei creșteri este partea de servicii, care ar valora 1,5 trilioane de dolari în ochii investitorilor de pe Wall Street.

Adoptarea rapid─â a tehnologiilor 5G, AR/VR (realitatea augmentat─â ╚Öi realitatea virtual─â) ╚Öi inteligen╚Ťa artificial─â au contribuit de asemenea ca ac╚Ťiunile s─â devin─â preferate pe burs─â ├«n contextul ├«n care investitorii se ├«ndreapt─â c─âtre companiile bogate ├«n lichidit─â╚Ťi ╚Öi se ├«ndep─ârteaz─â de afacerile care au fost mai sensibile la cre╚Öterea economic─â, potrivit Reuters.

├Än China, una dintre cele mai mari pie╚Ťe ale Apple, compania continu─â s─â conduc─â pia╚Ťa telefoanelor inteligente pentru a doua lun─â la r├ónd, devans├ónd rivali ca Vivo ╚Öi Xiaomi, arat─â datele recente furnizate de CounterPoint. Pia╚Ťa financiar─â se preg─âte╚Öte s─â-╚Öi extind─â revenirea dup─â ╚Öocul pandemiei, ├«n frunte cu Tesla, urmat─â de Apple ╚Öi Nvidia.

Microsoft valoreaz─â aproape 2,53 trilioane de dolari, iar Alphabet (care de╚Ťine Google), Amazon ╚Öi Meta Platforms (care de╚Ťine Facebook) au o capitalizare de peste 1 trilion de dolari.

florin calinescu png
anamaria prodan png
BeFunky collage (16) jpg
Cub Lauren╚Ťiu Reghecampf jpeg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
10 luca reghecampf si laurentiu reghecampf jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
nicolae ciuca 7540888 mediafax foto alexandru dobre jpeg
cracked screen phone 6137675 1920 jpg
X 5IWe83ul1Ur30GxxdlGA jpg
printesa charlene (6) jpg
pelerinajul la sarbatoarea sfantului cuvios dimitrie jpg
migranti jpg