E halucinant cât valorează Apple! Vezi ce record a doborât într-o singură zi!

#Best buys
Ultima actualizare:

Apple a devenit luni, 3 decembrie, prima companie americană care ajunge la o capitalizare de piață de 3 trilioane de dolari. Motivul? Investitorii sunt foarte încrezători că producătorul american de telefoane iPhone va continua să lanseze produse care se vor vinde foarte bine. Recent, Apple a lansat iPhone 13 în al doilea său val de telefoane ce utilizează tehnologia 5G.

image

În prima zi de tranzacționare din 2022, acțiunile Apple au ajuns la un record de 182,88 de dolari. 

Cea mai valoroasă companie din lume este prima care ajunge la acest prag de 3 trilioane de dolari. Investitorii pariază ca oamenii din întreaga lume să scoată și în continuare bani mulți pentru Iphone, Macbook și servicii precum Apple Tv și Apple Music.

Unii analiști consideră că motorul acestei creșteri este partea de servicii, care ar valora 1,5 trilioane de dolari în ochii investitorilor de pe Wall Street.

Adoptarea rapidă a tehnologiilor 5G, AR/VR (realitatea augmentată și realitatea virtuală) și inteligența artificială au contribuit de asemenea ca acțiunile să devină preferate pe bursă în contextul în care investitorii se îndreaptă către companiile bogate în lichidități și se îndepărtează de afacerile care au fost mai sensibile la creșterea economică, potrivit Reuters.

În China, una dintre cele mai mari piețe ale Apple, compania continuă să conducă piața telefoanelor inteligente pentru a doua lună la rând, devansând rivali ca Vivo și Xiaomi, arată datele recente furnizate de CounterPoint. Piața financiară se pregătește să-și extindă revenirea după șocul pandemiei, în frunte cu Tesla, urmată de Apple și Nvidia.

Microsoft valorează aproape 2,53 trilioane de dolari, iar Alphabet (care deține Google), Amazon și Meta Platforms (care deține Facebook) au o capitalizare de peste 1 trilion de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net