Apple a făcut publice 10 trucuri şi sfaturi utile pentru utilizatorii iPhone

Ultima actualizare:

Apple a făcut public, joi, 22 decembrie, un nou videoclip pe YouTube care exemplifică 10 sfaturi şi trucuri utile pentru utilizatorii de iPhone. Cu siguranță nu le știai pe multe dintre ele!

Compania Apple le-a arătat utilizatorilor iPhone trucuri utile Foto: Pixabay
Compania Apple le-a arătat utilizatorilor iPhone trucuri utile Foto: Pixabay

Celebra companie americană Apple le-a arătat utilizatorilor iPhone trucuri utile pentru o navigare mai ușoară pe telefon.

Iată trucurile și sfaturile utile publicate de Apple pentru utilizatorii de iphone:

1. În cazul în are ai introdus din greşeală o cifră greşită în aplicaţia Calculator, poţi glisa la stânga sau la dreapta în partea de sus a ecranului pentru a şterge cifra.

2. Începând cu iOS 15, poţi fixa (pin) conţinut, spre exemplu link-uri web, într-o conversaţie în Messages, apăsând lung elementul pe care doreşti să îl fixezi şi selectând comanda Fixează. 3. Pentru a grupa widget-uri de pe ecranul de pornire, apasă lung un spaţiu gol de pe ecranul  şi apoi trage un widget (de aceeaşi dimensiune) peste altul.

4. Pentru a selecta mai multe fotografii şi a le adăuga la alte aplicaţii, este nevoie să apeși lung o fotografie până când primeşti feedback haptic, trage fotografia în altă parte a ecranului fără să-i dai drumul. Apoi, selectează fotografii suplimentare cu un alt deget pentru a a le grupa, treci în altă aplicaţie în timp ce le ţii încă grupate şi apoi ridică degetul pentru a le elibera.

5. Pentru a crea o prescurtare, cum ar fi „omw” pentru „on my way” (pe drum), este nevoie să deschizi Setări şi atinge General > Tastatură > Înlocuire text. Acolo pui o propoziţie / expresie şi prescurtarea ei apoi dai Salvează.

6. Știați că puteți deschide aplicația Cameră  fără a debloca iPhone-ul? Puteți face acest lucru dacă glisați spre partea stângă, pe ecranul blocat al telefonului. 

Citește mai departe pe adevarul.ro celelalte sfaturi utile date de Apple pentru utilizatorii de iPhone!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net