Eroarea Millennium a revenit ├«n for╚Ť─â. Microsoft, afectat de un bug periculos

2 ianuarie 2022

Problema de e-mail numit─â eroarea Millennium care a afectat computerele ├«n 2000 a revenit ├«n for╚Ť─â, deoarece utilizatorii Microsoft Exchange raporteaz─â probleme similare la accesarea e-mailurilor cu cele avute ├«n urm─â cu 22 de ani. 

image
Cei de la Microsoft lucreaz─â intens pentru a remedia problema serverelor Surs─â: Pixabay.com

Problema care a afectat serverele din ├«ntreaga lume a ├«nceput c├ónd ceasul a b─âtut miezul nop╚Ťii ├«n ajunul Anului Nou.

Administratorii de sistem de la Microsoft au numit glitch-ul Y2K22, similar cu bug-ul Y2K, care a afectat unele computere cu aproape 22 de ani ├«n urm─â. Din fericire, apocalipsa computerelor nu s-a ├«nt├ómplat niciodat─â, dar problema actual─â cu serverele de schimb este izbitor de asemn─âtoare cu cea avut─â ├«n trecut. 

Problema provine din modul în care Microsoft denumește actualizările pentru motorul său de scanare malware, care utilizează anul, luna și data înaintea unui alt număr de patru cifre, cunoscut sub numele de număr de actualizare.

Microsoft nu a confirmat ├«nc─â detaliile tehnice ale e╚Öecului, dar a spus c─â inginerii ÔÇ×lucreaz─â non-stop la o remediereÔÇŁ, astfel ├«nc├ót utilizatorii din ├«ntreaga lume s─â ├«╚Öi poat─â accesa din nou adresele de e-mail, informeaz─â Daily Mail. 

Microsoft a spus c─â remedierea ÔÇ×va dura c├óteva zile pentru a fi dezvoltat─â ╚Öi implementat─âÔÇŁ ╚Öi c─â inginerii lucreaz─â intens la solu╚Ťionarea problemei care a afectat zeci de mii de oameni din ├«ntreaga lume. 

Ce este Bug-ul Y2K

Bugul Y2K , denumit ╚Öi bugul anului 2000 sau Millennium Bug , o problem─â ├«n codificarea sistemelor computerizate care a fost proiectat─â s─â creeze ravagii ├«n computerele ╚Öi re╚Ťelele de calculatoare din ├«ntreaga lume la ├«nceputul anului 2000 (├«n m─âsur─âtori metrice , k reprezint─â 1.000 ). 

Dup─â mai bine de un an de alarm─â interna╚Ťional─â, preg─âtiri febrile ╚Öi corec╚Ťii de programare, au avut loc c├óteva e╚Öecuri majore ├«n tranzi╚Ťia de la 31 decembrie 1999 la 1 ianuarie 2000. 

Se estimeaz─â c─â 300 de miliarde de dolari au fost cheltui╚Ťi (aproape jum─âtate ├«n Statele Unite) pentru a actualiza computerele ╚Öi programele de aplica╚Ťii pentru a fi conforme cu Y2K.

├Än anii urm─âtori, unii anali╚Öti au subliniat c─â actualiz─ârile de programare care f─âcuser─â parte din campania de conformitate Y2K au ├«mbun─ât─â╚Ťit sistemele de calculatoare ╚Öi c─â beneficiile acestor ├«mbun─ât─â╚Ťiri vor continua s─â fie v─âzute pentru ceva timp.

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
kate middleton jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
retete cartofi png
BeFunky collage (6) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
img (3) jpg
nunta miri casatorie verighete jpeg
evaluare nationala 7570751 mediafax foto alexandru dobre jpeg
NDQwJmhhc2g9YWQ4ZDRjM2Q1ODFiMjNhMjBjMGM5YWQ0ZTgwNjc4MDg= thumb jpg
elev examen probe  evaluare nationala clasele mici  jpeg
FotoJet (8) jpg