Filtrul haios de pe TikTok și Snapchat care a făcut senzație. Cum să-l instalezi și tu

12 mai 2022

Cel mai nou filtru de pe TikTok și Snapchat a devenit un adevărat trend, iar acesta te va face să te amuzi alături de prieteni și familie.

colaj filtru snapchat si tiktok jpg
Un nou filtru de pe Snapchat a devenit viral pentru realismul său

Chiar dacă, uneori, trendurile de pe rețelele sociale pot fi foarte periculoase, s-ar putea ca acestea să fie, de fapt, un simplu filtru pus peste fața cuiva. 

Într-o nouă actualizare, Snapchat și TikTok au adus un filtru nou, care-ți schimbă fața și te face să pari că plângi. Filtrul este atât de realist încât multe persoane au amenințat că vor alerta autoritățile, iar mai mulți influenceri au fost nevoiți să explice că nimeni nu era în pericol.

@puwtok this filter is too good 🤣🤣🤣🤣 #cryingfilter ♬ original sound - phoebe gillett

În trecut, filtrele ce erau în tendințe pe TikTok nu erau mereu disponibile și pentru utilizatorii din România, dar spre bucuria tuturor, acesta este disponibil și poate fi utilizat de către fiecare persoană ce are un cont de TikTok sau Snapchat. 

Citește și Nouă modificare pe TikTok! Iată cum poți face bani din aplicație

Cea mai nouă adiție a surprins o mulțime de oameni, deoarece este foarte realist și reușește să-ți modeleze trăsăturile faciale, încât să pară foarte real. 

Cum să-ți instalezi cel mai nou filtru de pe TikTok sau Snapchat

La început, filtrul numit „Crying” nu era disponibil, în mod nativ, pe TikTok, dar mai mulți utilizatori au făcut presiuni asupra companiei și adauge și o variantă pentru această platformă de socializare.

Videoclipurile care-ți apar pe For You și au acest filtru sunt, de fapt, înregistrate folosind Snapchat. Așadar, o să trebuiască să dai swipe pe For You până ajungi la un utilizator ce folosește filtrul dezvoltat de TikTok. Chiar și așa, acesta poate fi găsit prin intermediul funcției Search, câutând „Crying”.

Vezi și Povestea succesului în online! Cum a ajuns Cătălin Ionuț să fie unul dintre cei mai urmăriți români pe TikTok

Aceeași metodă poate fi folosită și pentru Snapchat. Pentru a căuta un filtru, deschideți camera foto (în timp ce folosiți aplicația), folosiți funcția Search și cautați „Crying”. De cele mai multe ori, filtrele dezvoltate de Snapchat vin direct în bara de jos, unde aveți disponibile și alte filtre haioase cu care vă puteți distra. Așadar, s-ar putea ca cel mai nou filtru să fie deja instalat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

survivor tj nedelcu png
1 johnny depp amber heard jpg jpeg
3alex nedelcu survivor png
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
ramona olaru png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oameni cu masti de protectie pe strada
FotoJet (2) jpg
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg