Inven╚Ťiile care ne vor schimba viitorul prezentate la CES 2022

#Best buys 5 ianuarie 2022

La Salonul Expozi╚Ťional de Tehnologie CES din Las Vegas au fost prezentate mar╚Ťi produse menite s─â schimbe radical viitorul omenirii. Expozan╚Ťii au ├«nceput ├«n for╚Ť─â anul, la 4 ianuarie prezent├ónd inven╚Ťii desprinse din filmele SF.

image
Spot, robotul patruped de la Hyundai, prezentat la CES 2022 - foto EPA-EFE

A plouat cu inven╚Ťii la CES 2022, din Las Vegas, Nevada, SUA! Printre acestea men╚Ťion─âm masca high-tech anti-COVID-19 care distruge particulele periculoase din aer ╚Öi seam─ân─â cu un dispozitiv inspirat din R─âzboiul Stelelor ╚Öi plasturele cu senzori care ├«i ajut─â pe b─ârba╚Ťi s─â scape de ejacularea prematur─â. Prezent─ârile s-au desf─â╚Öurat cu respectarea normelor de siguran╚Ť─â privind r─âsp├óndirea COVID-19 ╚Öi cele mai mari companii din lume s-au ├«ntrecut ├«n bijuterii electronice.

C─â╚Ťelul robot de la Hyundai. Directorul executiv de la Hyundai Motor Group, Euisun Chung a anun╚Ťat la 4 ianuarie c─â grupul pe care ├«l conduce a cump─ârat 80% din ac╚Ťiunile companiei Boston Dynamics. El a ╚Ťinut conferin╚Ťa de pres─â ├«nso╚Ťit de ultima variant─â a robo-c─â╚Ťelului Spot, creat de Boston Dynamics ╚Öi lansat ├«n form─â de prototip ├«n 2021. Dotat cu zeci de seonzori ╚Öi Inteligen╚Ť─â Artificial─â, robo╚Ťelul patruped a dansat pe ritmurile muzicale ale trupei BTS, de K-Pop. Spot este conceput s─â asigure paza ╚Öi protec╚Ťia casei ╚Öi a celor mici ╚Öi s─â ├«╚Öi ├«nveseleasc─â st─âp├ónii.

Masca high-tech anti-COVID-19. 2.200 de expozan╚Ťi ╚Öi peste 50.000 de vizitatori se afl─â la CES 2022. Printre ei ╚Öi compania Airxom care a lansat o masc─â desprins─â parc─â din filmele SF. Masca filtreaz─â particulele cele mai fine ╚Öi protejeaz─â pl─âm├ónii inclusiv de contaminarea cu virusul SARS-CoV-2. Masca e conectat─â la o baterie prins─â la curea, care are o autonomie de 12 ore ╚Öi distruge 99,9% din bacterii, particule de poluare ╚Öi virusuri. Se estimeaz─â c─â se va vinde la finele acestui an cu 340 $.

Pasturele anti-ejaculare prematur─â. Compania Morari Medical a prezentat luni un plasture pentru b─ârba╚Ťi care se ata╚Öeaz─â ├«n zona intim─â ╚Öi previne ejacularea prematur─â. Mai mult dec├ót at├ót, plasturele se conecteaz─â prin intermediul unei aplica╚Ťii la telefonul mobil, ofer─â informa╚Ťii ├«n timp real ╚Öi ajut─â la ├«mbun─ât─â╚Ťirea performan╚Ťelor sexuale. Plasturele e ├«n etapa de prototip ╚Öi va fi lansat probabil pe pia╚Ť─â ├«n 2023.

Casca Alzheimer. Casca de la iMedi Sync numit─â iSyncWave a fost conceput─â pentru a detecta ├«n numai 10 minute orice afec╚Ťiune neurocerebral─â. Casca a fost testat─â cu succes ├«n detectarea timpurie a primelor simptome de Alzheimer ╚Öi are o precizie extrem de ridicat─â ├«n diagnosticarea cazurilor de boli degenerative. Produsul este ├«nc─â ├«n etap─â prototipal─â ╚Öi compania inten╚Ťioneaz─â s─â ├«╚Öi v├ónd─â produsul pe pia╚Ťa medical─â ├«ncep├ónd din anul 2023.

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
cub jojo admin gif
image
femeie care numara bani jpeg
alina puscas png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg