Noua versiunea Android 13 și cum te va face să ratezi toate evenimentele din viața ta

Google a lansat cea de-a doua previzualizare pentru dezvoltatorii sistemului de operare Android 13, iar aceasta include o nouă caracteristică majoră: aplicațiile vor trebui să vă ceară permisiunea pentru a vă trimite notificări.

android m jpeg

Ca notă informativă, iOS are o funcție similară de ani de zile și este o modalitate foarte utilă de a vă asigura că numai anumite aplicații vă trimit notificări.

Ce aduce noua actualizare Android 13

Pe baza postării de pe blog a Google , se pare că solicitarea permisiunii va fi o cerință pentru aplicațiile ce vor funcționa pe Android 13. „Aplicațiile care vizează Android 13 vor trebui acum să solicite permisiunea de a trimite notificări de la utilizator înainte de a posta pe acestea", spune Dave Burke, inginer pentru Android, în postare.

O altă caracteristică importantă în această a doua previzualizare este suportul audio Bluetooth Low Energy (LE). Bluetooth LE Audio este un nou standard care folosește un codec audio numit Low Complexity Communications Codec (LC3), care poate transmite la rate de biți mai mici, dar la o calitate superioară. Acest lucru ar trebui să aibă ca rezultat un consum mai mic de energie, ceea ce duce la o viață mai bună a bateriei

A doua previzualizare Android 13 include și alte îmbunătățiri, inclusiv suport pentru noul standard MIDI 2.0, care adaugă comunicare bidirecțională, sincronizare mai precisă și rezoluție mai mare cu mesaje pe 32 de biți care ar trebui să ofere o senzație mai analogă.

Prima previzualizare a Android 13 a fost lansată în februarie, prezentând o nouă opțiune de customizare și un selector de fotografii la nivel de sistem. Totuși, aceste modificări sunt, momentan, valabile doar dezvoltatorilor de aplicații, care folosesc sistemul în teste pentru a optimiza aplicațiile pentru utilizatorii viitori. Așadar, sistemul actual, cel mai probabil, este plin de probleme la acest moment, iar acesta va fi lansat pentru publicul larg începând cu luna iunie sau iulie.

Citește și Primele imagini cu Android 13. Ce știe să facă și când se va lansa

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net