Primele imagini cu Android 13. Ce știe să facă și când se va lansa

Chiar dacă Android 12 nu a ajuns încă pe toate terminalele mobile ce suportă această actualizare, iar pe cele existente, versiunea are mici „sughițuri”, Google a anunțat noua versiune Android 13.

image

Google a oferit o previzualizare la viitorul sistemului de operare, iar Android 13 este deja disponibil, pentru cei ce doresc să testeze această actualizare, deținătorilor telefoanelor din gama Google. Așadar, dacă deții un Pixel 4 sau 4XL, 4a sau 4a 5G, 5 sau 5a, 6 sau 6 Pro o să poți să instalezi această versiune.

Ce aduce nou Android 13?

Dezvoltatorii de aplicații mobile sunt invitați de către gigantul american pentru a testa și optimiza aplicațiile pentru a rula cu toți parametrii, nu ca în cazul lui Android 12, în care mulți utilizatori s-au plâns că unele aplicații nu functionează, deoarece dezvoltatorii nu au reușit la timp să testeze toate funcțiile. 

Cât despre noua versiune, putem observa câteva elemente noi pentru a selecta fotografiile sau videoclipurile. Prin Android 13 o să poți partaja mai multe imagini sau videoclipuri atât din spațiul intern de stocare, cât și din cloud. 

Android 13 va adaugă, de asemenea, o permisiune pentru dispozitivele WiFi din apropiere, care va fi necesară pentru aplicațiile care caută dispozitivele WiFi disponibile în împrejurimile tale. Acest lucru le va permite să descopere și să se conecteze la dispozitivele din apropiere ta, prin intermediul WiFi, fără a avea nevoie de permisiunea locației. Printre altele, ar trebui să permită și aplicațiilor care trebuie să găsească dispozitive WiFi în zonă, care nu au nevoie să știe unde vă aflați pentru a se conecta fără să solicite acces la GPS-ul tău, ceea ce reprezintă un plus pentru confidențialitatea utilizatorilor, se arată pe blogul Google

Sursa foto: Google
Sursa foto: Google

Când va fi lansat Android 13

O altă funcție din această previzualizare oferită de Google, dedicată dezvoltatorilor include o modalitate prin care aplicațiile pot seta mult mai ușor o limbă diferită față de cea implicită a sistemului, dar și animații și efecte îmbunătățite, precum și mai multe actualizări de funcții prin intermediul Google Play. 

Google a oferit, de asemenea, și o dată de lansare pentru prima lansare beta dedicată publicului larg, aceasta fiind așteptată în luna aprilie. Pentru cei ce nu doresc să-și bată capul cu o versiune nelansată oficial, Android 13 s-ar putea să ajungă la o versiune mult mai stabilă în jurul lunilor iunie sau iulie,

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net