Noul update de pe Spotify a ajuns! Playlisturile tale te-ar putea face celebru

Spotify testează o nouă funcție numită "Featured Curators" care promovează playlisturile populare ale utilizatorilor alături de playlisturile sale oficiale din cadrul Spotify, a anunțat luni compania.

spotify
spotify

Această nouă funcție face parte dintr-un test pe o perioadă limitată de timp, care este conceput pentru a amplifica listele de redare pe care utilizatorii le creează pe Spotify. De asemenea, caracteristica este o modalitate prin care ascultătorii pot descoperi mai multă muzică pe platformă.

Cu ce vine nou Spotify în ultima actualizare

Compania spune că persoanele care se ocupă de curatori pe care le-a selectat pentru această funcție sunt iubitori de muzică, cu un număr stabilit de urmăritori și playlisturi populare pe Spotify. Utilizatorii de pe anumite piețe vor începe să vadă liste de redare recomandate de Featured Curator în aplicație și pe paginile lor de pornire. Spotify plănuiește să ajusteze noua funcție pe parcursul perioadei de testare.

Citește și Spotify are noi modificări pentru tine! Ce o să poți face acum pe platformă te va uimi

"Obiectivul nostru este întotdeauna de a face din Spotify destinația numărul unu pentru cea mai bună experiență de ascultare, iar cu acest proiect pilot, oferim ascultătorilor o nouă modalitate de a descoperi muzică de la alți fani care sunt la fel de implicați ca și ei", a declarat compania într-o postare pe blog despre acest anunț.

"Întotdeauna testăm experiențe și programe de ascultare unice și diferite pentru fanii noștri și suntem încântați să vedem cum se desfășoară acesta."

Noua funcție ar trebui să faciliteze descoperirea numeroaselor playlisturi populare generate de utilizatori pe platformă. Prin acest nou test, Spotify notează că experimentează să ducă crearea și descoperirea listelor de redare și mai departe, după lansarea cu succes a unor playlisturi emblematice precum Discovery Weekly.

Lansarea noului test are loc la câteva zile după ce Spotify și-a actualizat popularul instrument de creare a playlisturilor numit Blend. Funcția permite în prezent ca doi utilizatori Spotify să vadă unde se suprapun gusturile lor muzicale, amestecând melodiile lor preferate pentru a le găsi pe cele pe care le au în comun.

Vezi și Noua funcțiune a YouTube Music care va pune bețe în roate lui Spotify

Acest Blend se actualizează apoi zilnic cu melodii noi pe baza obiceiurilor de ascultare ale fiecăruia. Săptămâna trecută, Spotify a extins Blend pentru a permite utilizatorilor să creeze liste de redare cu până la 10 persoane sau chiar cu unii dintre artiștii lor preferați.

Compania a încheiat parteneriate cu mai mulți artiști, printre care se numără BTS, Charli XCX, Kacey Musgraves, Lauv, Megan Thee Stallion, Mimi Webb, Tai Verdes, Xamã și alții, pentru a le permite utilizatorilor care folosesc Spotify să își unească gusturile muzicale într-un singur playlist în cadrul Blend, în care piesele lor preferate sunt asortate cu cele ale artiștilor. Pe lângă colaborarea cu artiștii, Spotify a actualizat Blend pentru a permite grupurilor de membri ai familiei sau de prieteni să își creeze propriile playlisturi partajate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net