Spotify are noi modificări pentru tine! Ce o să poți face acum pe platformă te va uimi

Spotify a început să testeze o nouă interfață pentru „Car Mode”, disponibilă doar pentru unii utilizatori. 

spotify jpg

Testul vine la câteva luni după ce Spotify a anunțat că își retrage interfața simplificată pentru automobile numită „Car View”, care afișează comenzile de redare și piesa curentă când conduceți. La acea vreme, Spotify a spus că explorează noi modalități de a oferi experiențe diferite de streaming în mașină și că va lansa noi funcții în curând.

Ce o să poți face acum pe Spotify

„La Spotify, lucrăm mereu pentru a ne asigura că utilizatorii noștri au cea mai bună experiență de ascultare posibilă”, a declarat un purtător de cuvânt de la Spotify. „Putem confirma că testăm un nou mod auto pentru unii utilizatori. Ca și în cazul oricăruia dintre testele noastre, căutăm întotdeauna feedback de la utilizatorii noștri înainte de a implementa modificări mai largi.”

Vezi și Noua funcțiune a YouTube Music care va pune bețe în roate lui Spotify

Noua interfață a fost văzută pentru prima dată de 9to5Google. Site-ul web a postat capturi de ecran ale versiunii Android pentru noul Car Mode. Spotify nu a comentat dacă noua interfață este testată și cu utilizatorii iOS.

Capturile de ecran arată că noul Car Mode permite utilizatorilor să răsfoiască și să caute muzică prin comenzi vocale. Vizualizarea playerului de piese din Car Mode include comenzi simple, cum ar fi redare/pauză, shuffle și butoane similare.

Citește și Ce variante alternative avem pentru Spotify? Patru platforme promițătoare

Există, de asemenea, un buton de microfon pe care îl puteți folosi pentru a căuta în biblioteca Spotify. De asemenea, puteți utiliza comenzile vocale pentru a accesa muzica sau podcasturile redate recent. Aspectul este similar cu interfața obișnuită a Spotify, dar fără multe distrageri vizuale, care sunt de obicei prezente pe ecranul clasic.

Spotify este printre cele mai utilizate platforme de streaming audio din România, iar foarte mulți utilizatori utilizează funcțiile Spotify și în timp ce se află la volan. Din fericire, vechiul Car View va fi înlocuit cu Car Mode, care aduce o interfață mult mai bine creată pentru a ajuta persoanele ce se află la volan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net